foto

Kyösti Väntänen

  • nar. 1967

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Zvukařská filmografie

Filmy

2016 Tomaatti
2015 Perintö
Pölkyllä Pää
Talvisydän
2014 Apollo
Eila, Rampe ja likka
Kyllä mä pärjään (studentský film)
2013 Co děláme pro lásku
Hevoshullu
2012 Skoro 18
2011 Pöheikön hönkä
Varasto
2010 Korpee
Sorsii
2009 Hit the road
Jalkeilla taas
Ralliraita 1
2008 Yksinen
2007 Hopeanuolet (TV film)
Raja 1918
Rok vlka
Suolaista lunta
Tuholaiset
2006 Arppa vaan (TV film)
Kirkkaalta taivaalta (TV film)
Kodit ja kalusteet (TV film)
2005 Koti-ikävä
2004 Impérium jazzu
Láska je láska
2003 Rotanloukku (TV film)
2002 Inkkaripäähine
2001 Kuka lohduttaisi Viiviä? (TV film)
Rölli a lesní duch
2000 Bad Luck Love
Don't Push the River (TV film)
Elokuvantekijät
Las nueve vidas
Rippeitä
Viimeinen kesäpäivä
Yksityisetsivän tytär
1999 2001 toivetta
1998 Tommy a přítel z divočiny
Vita nuova (studentský film)
1997 Graceland
Kypärä
Minerva
Sisämaalainen
1996 Isältä pojalle
1995 Mannen utan ansikte
1994 Anita
1992 Balti armastuslood
Takapihan sankarit
1991 Uppo-Nalle
1988 Uimataidoton

TV seriály

2019 Melkein totta (TV seriál)
Menestys (E08)
Korpilakko (E07)
Luokkasota (E06)
další epizody (8)
2018 Karppi (TV seriál)
Alku (S01E12)
Ruhjeita (S01E11)
Yksin (S01E10)
další epizody (12)
2017 Myrskyn jälkeen (TV seriál)
Eteenpäin! (E03)
Duel (E02)
Suomi on elämänsä kunnossa (E01)
2016 Kohtuuttomuuksia (TV seriál)
Mitä todella tapahtui (E04)
Juhannussalko (E03)
Kiekkovaimo (E02)
další epizody (4)
2011 Alamaailma (TV seriál)
Episode 3 (S03E03)
Episode 2 (S03E02)
Episode 1 (S03E01)
další epizody (6)
2010 Alamaailma (TV seriál)
Episode 6 (S01E06)
Episode 5 (S01E05)
Episode 4 (S01E04)
další epizody (6)
2009 Morsian (TV seriál)
Episode 4 (E04)
Episode 3 (E03)
Episode 2 (E02)
2008 Morsian (TV seriál)
Episode 1 (E01)
2004 Rikas mies (TV seriál)
Episode 3 (E03)
Episode 2 (E02)
Episode 1 (E01)
2003 Kaunis mies (TV seriál)
Rikospoliisi Maria Kallio (TV seriál)
2002 Paholaisen tytär (TV seriál)
Kylmäverisesti sinun (TV seriál)
Ilolintu (S02E03)
2000 Kylmäverisesti sinun (TV seriál)
Kuun kuvajainen (S01E10)
Saatanan lapset (S01E09)
Kuninkaan portti (S01E07)
další epizody (7)
1999 Pulkkinen (TV seriál)
1998 Samaa sukua, eri maata (TV seriál)
1996 Nortia (TV seriál)
Sergein totuus (TV seriál)

Dokumentární

2013 Mý věci
2012 Kuningas Litmanen
2010 Stadilaista tangoa etsimässä
Ticho na prodej
2008 Revoluce, která nebyla
2006 Aikansa lapsia
1999 Elämää itsemurhan jälkeen
Risto
Sukkien euroelämää
1998 Poet och minister - ett porträtt av Claes Andersson
1994 Tissit & Tango
1993 Wild-Grown City

Hudební videoklipy

2000 Polkupyörällä ajaminen on tarpeellista (hudební videoklip)

Herecká filmografie

Filmy

1998 Tommy a přítel z divočiny
1994 Eno oli urheilumiehiä (studentský film)
1992 Ryöväri (studentský film)
1991 Iskelmäprinssi
1989 Herääminen (TV film)
1982 Kahdeksan peiliä (TV film)
1980 Tartsan Koivula suomalaisessa leppämetsässä (TV film)
1977 Villahousupakko (TV film)
1976 Aikapoika ja mono (TV film)

TV seriály

2016 Kohtuuttomuuksia (TV seriál)
Mitä todella tapahtui (E04)
1988 Dunckerin kersantti (TV seriál)

Skladatelská filmografie

Filmy

2011 Pöheikön hönkä
1987 Se unelmista (studentský film)

Host

TV pořady

2006 Jussi Gaala 2006 (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace