foto

Jussi Väntänen

  • nar. 26.6.1965
    Helsinki, Finsko
  • zem. 12.1.2010 (44 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Zvukařská filmografie

Herecká filmografie

Filmy

1997 Palkkasoturi
1992 Mestari
1978 Kalpeat naamat (TV film)
1977 Villahousupakko (TV film)
1976 Aikapoika ja mono (TV film)

Střihačská filmografie

Filmy

1988 Etydi

Dokumentární

2005 Sata vuotta, tuhat taistelua
1991 Pimeys

Režijní filmografie

Filmy

1988 Etydi
1987 Se unelmista (studentský film)

Scenáristická filmografie

Filmy

1988 Etydi
1987 Se unelmista (studentský film)

Producentská filmografie

Filmy

1988 Etydi

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace