foto

Paula Jussilainen

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Maskérská filmografie

Filmy

2001 Heikuraisen nauru (TV film)
2000 Hylätyt talot, autiot pihat
1999 Ison miehen vierailu
Taustan Mikon kotiinpaluu (TV film)
1997 Tichá vesnice
1996 Abiel - erakon tarina (TV film)
1994 Paratiisin lapset
1993 Mahagonnyn kaupungin nousu ja tuho (TV film)
Niin korkea taivas (TV film)
Onnellinen hääpäivä (TV film)
Sutki (TV film)
1990 Ystävät, toverit
1988 Hiltu ja Ragnar (TV film)
1987 Punainen ruukku (TV film)
1983 Juhannustanssit (TV film)
1980 Lossi (TV film)
1976 Kaksi ruplan rahaa (TV film)

TV seriály

1998 Vain muutaman huijarin tähden (TV seriál)
Kovaa peliä Kuusniemellä (E06)
Huutoa ja uhkauksia (E05)
Kiisken kanssa kalassa (E04)
další epizody (6)
1991 Matkalaukkukostaja (TV seriál)
1990 Huojuva talo (TV seriál)
Episode 5 (E05)
Episode 4 (E04)
Episode 3 (E03)
další epizody (5)
1989 Saastamoisen poika (TV seriál)
Loppusuudelma (E06)
Tavataan viikon päästä (E05)
Asiakas karkuteillä (E04)
další epizody (6)
1986 Tarkkis (TV seriál)
1985 Elias vaeltaja (TV seriál)
1984 Barr-niminen mies (TV seriál)
1982 Doba železná (TV seriál)
Pitkä talvi (E04)
Lemminki (E03)
Sampo (E02)
další epizody (4)
Reinikainen (TV seriál)
No onkos tullut kesä (E05)
1979 Sodan ja rauhan miehet (TV seriál)
Suomen valinta (E10)
Ahdistava syksy (E09)
Suuret ja pienet (E08)
další epizody (6)
1978 Sodan ja rauhan miehet (TV seriál)
Uhkapeli (E04)
Kutsu Moskovaan (E03)
Hylätty tarjous (E02)
další epizody (4)
Tankki täyteen (TV seriál)
Totuuden hetki (S01E06)
Piispantarkastus (S01E03)
Rovastin mopo (S01E02)

TV pořady

1978 Eurovision laulukilpailu 1978 - Suomen karsinta (TV pořad)

Koncert

1998 Aktin ylistys (koncert)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky