foto

Alistair MacLean

  • nar. 28.4.1922
    Daviot, Skotsko, Velká Británie
  • zem. 2.2.1987 (64 let)
    Mnichov, Západní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Spisovatelská filmografie

Filmy

1996 Cesta k prachu (TV film) - kniha
1995 Noční hlídka (TV film) - kniha
1989 Řeka smrti - kniha
1980 Věž rukojmí (TV film) - kniha
1979 Medvědí ostrov - kniha
1978 Oddíl 10 z Navarone - kniha
1977 Golden Rendezvous - kniha
1975 Breakheartský průsmyk - kniha
1974 Caravan to Vaccares - kniha
1972 Klíčem je strach - kniha
1971 Panenka na řetězu - kniha
1968 Kam orli nelétají - kniha
Polární stanice Zebra - kniha
1965 Ďábelský bacil - kniha
1961 Děla z Navarone - kniha
The Secret Ways - kniha

Scenáristická filmografie

Fanoušci tvůrce