foto

Marcia Warren

  • nar. 26.11.1943 (76 let)
    Watford, Hertfordshire, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Dead in a Week (Or Your Money Back)
2016 Naprosto dokonalé
2015 Fear of Water
2012 Run for Your Wife
2011 Hattie (TV film)
2010 Přestupný rok
2009 Mid Life Christmas (TV film)
2008 Lady Godiva
Margaret Thatcherová - Dlouhá cesta do Finchley (TV film)
Spalující vášeň (TV film)
2007 Jedno s druhým
2006 Obyčejná žena (TV film)
2005 Dvacet tisíc ulic pod nebem (TV film)
Paní Palfreyová
2004 Dívčí válka
2003 Margery and Gladys (TV film)
Případy inspektora Lynleyho: S nepřítelem v zádech (TV film)
2002 Žít naplno
2000 Amatér
1994 Don't Get Me Started
1985 Mr. Love

TV seriály

2019 Don't Forget The Driver (TV seriál)
Episode 3 (E03)
Episode 2 (E02)
Episode 1 (E01)
Vraždy podle Agathy (TV seriál)
Love From Hell (S03E03)
Agatha Raisin & The Haunted House (S03E01)
The Wizard of Evesham (S02E01)
2018 V čísle 9 (TV seriál)
Zanzibar (S04E01)
Vraždy v Midsomeru (TV seriál)
Caustonští lvi (S20E04)
2017 Městské legendy (TV seriál)
Quacks (TV seriál)
The Bishops Appendix (E05)
The Indian Mesmerist (E04)
Sherlock (TV seriál)
Šest Železných dam (S04E01)
2016 Vraždy podle Agathy (TV seriál)
Murderous Marriage (S01E09)
The Potted Gardener (S01E05)
Jízlivě tvůj (TV seriál)
Vánoční speciál 2016 (S02E07)
2015 Jízlivě tvůj (TV seriál)
Wedding (S02E06)
Stag Do (S02E04)
Ballroom (S02E03)
další epizody (5)
2014 Edge of Heaven (TV seriál)
Vraždy podle Agathy (TV seriál)
The Quiche of Death (S01E01)
Otec Brown (TV seriál)
Pýcha Prydeů (S02E03)
2013 Jízlivě tvůj (TV seriál)
Christmas Special (S01E07)
Anniversary (S01E06)
Clubbing (S01E04)
další epizody (5)
2011 Cafe, The (TV seriál)
Injustice (TV seriál)
2010 This Is Jinsy (TV seriál)
2009 Life of Riley (TV seriál)
2008 Vraždy v Midsomeru (TV seriál)
Vražedná minulost (S10E08)
2007 Případy advokáta Kingdoma (TV seriál)
2006 Jam & Jerusalem (TV seriál)
2004 Vraždy na předměstí (TV seriál)
2003 My Dad's the Prime Minister (TV seriál)
New Tricks (TV seriál)
2000 Doctors (TV seriál)
1999 Holby City (TV seriál)
1997 Trial & Retribution (TV seriál)
1995 Dangerfield (TV seriál)
1994 Just William (TV seriál)
1992 Virtual Murder (TV seriál)
1990 The Upper Hand (TV seriál)
Zachovávat dekorum (TV seriál)
1989 Behaving Badly (TV seriál)
1986 Boon (TV seriál)
Casualty (TV seriál)
1984 Poldové (TV seriál)
1980 History of Mr. Polly, The (TV seriál)
1971 Rivalové Sherlocka Holmese (TV seriál)
1970 Play for Today (TV seriál)
1969 Dustbinmen, The (TV seriál)
1965 Public Eye (TV seriál)
Worker, The (TV seriál)
1960 Coronation Street (TV seriál)

Dokumentární

1981 Forty Minutes (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky