foto

Hyeon-jin Seo

  • nar. 27.2.1985 (34 let)
    Soul, Jižní Korea

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Gutbai singgeul
2015 Saranghagi ddaemune
2012 Boksoongah namoo
2011 Changpihae
2010 Yosul
2008 Seutori obeu wain
2006 Sarangddawin pilyoeobseo

TV seriály

2018 Shiksareul habsida 3: biginjeu (TV seriál)
뷰티 인사이드 (TV seriál)
2017 Sorangeui ondo (TV seriál)
2016 Nangmandagteo Kimsaboo (TV seriál)
Ssawooja gwishinah (TV seriál)
Tto ohaeyeong (TV seriál)
2015 Siksyalreul habsida sijeun 2 (TV seriál)
2014 Samchongsa (TV seriál)
2013 Boolon (TV seriál)
Boolui yeoshin Jung-Yi (TV seriál)
Jewangui ddal, Soobaekhyang (TV seriál)
2012 Maui (TV seriál)
Ohjaryongi ganda (TV seriál)
Shindeuleui manchan (TV seriál)
2011 Jeoljeong (TV seriál)
Jjakpae (TV seriál)
2007 Hiteu (TV seriál)
2006 Hwangjini (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace