foto

Jin-woo Yang

  • nar. 3.9.1979 (40 let)
    Jižní Korea

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2011 Reobeu col
2007 Donggabnaegi gwaoihagi leseun II
Paran jajeongeo
Sebeun deijeu
2006 Jeonseolui gohyang
2004 Dalmaya, Seoul gaja
2003 Hwangsanbeol

TV seriály

2014 Dalkomhan bimil (TV seriál)
Kkoomkkooneun namja (TV seriál)
2013 Boolon (TV seriál)
Ne yiootui anae (TV seriál)
Seukaendeul: Maewoo choonggyeokjukigo boododeuckhan sagun (TV seriál)
2012 Aileobeu Itaeli (TV seriál)
Himnaeyo mister Gim (TV seriál)
2011 Midas (TV seriál)
2004 Maejik (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky