foto

John Davies

  • nar. 20.8.1934 (84 let)
    Birmingham, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

1998 The Violin Fantasy
1993 Přirozená smrt (TV film)
1989 Wolf to the Slaughter (TV film)
1985 Acceptable Levels
1983 Maeve
1980 Proč nepožádali Evanse? (TV film)

TV seriály

1998 Profesionálové z CI5 (TV seriál)
1991 Plány a touhy (TV seriál)
1988 Pachuť smrti (TV seriál)
1985 Zahalte jí tvář (TV seriál)
1984 Poldové (TV seriál)
1980 The Gentle Touch (TV seriál)
1977 Backs to the Land (TV seriál)
Raffles (TV seriál)
1976 Clayhanger (TV seriál)
1970 Germinal (TV seriál)
1968 Nana (TV seriál)

Host

TV pořady

2004 Zibb (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace