foto

Klaus Emmerich

  • nar. 10.8.1943 (77 let)
    Freital, Německá říše

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2003 Místo činu - Když ženy jedí ústřice (TV film)
1996 Místo činu: Mnichov - Aida (TV film)
1995 Inzest - Ein Fall für Sina Teufel (TV film)
1994 Polizeiruf 110 - Gespenster (TV film)
1993 Morlock (TV film)
Morlock - König Midas (TV film)
1991 Pizza Colonia
1986 Místo činu - Přátelé (TV film)
1981 Trokadero
1979 Erste Polka, Die
Kreutzer (TV film)
1978 Heinrich Heine (TV film)
1976 Die Erzählungen Bjelkins
1975 Erziehung durch Dienstmädchen (TV film)
1972 Rosa und Lin (TV film)
1971 Ein Film für Cheyenne (TV film)

TV seriály

2000 Případy profesora Capellariho (TV seriál)
Vysněný dům (E05)
1999 Případy profesora Capellariho (TV seriál)
Smrt krále (E03)
1998 Mordkommission (TV seriál)
1992 Zorc (TV seriál)
1989 Reporter (TV seriál)
Rote Erde II (TV seriál)
1985 Kein schöner Land (TV seriál)
1983 Rote Erde (TV seriál)
1979 Der Ganz normale Wahnsinn (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Filmy

1994 Polizeiruf 110 - Gespenster (TV film)
1971 Ein Film für Cheyenne (TV film)

TV seriály

2000 Případy profesora Capellariho (TV seriál)
Vysněný dům (E05)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky