foto

Gabriel Mann

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Skladatelská filmografie

Filmy

2017 Pobav mě
2016 Monster High: The Great Scarrier Reef
2013 Barbie a Poníková akademie
2012 Barbie - Princezna a zpěvačka
Midnight Sun (TV film)
Untitled Martin Lawrence Project (TV film)
2011 Barbie a dokonalé Vánoce
2009 Exit 19 (TV film)
2007 American Family (TV film)
2006 Provinilá srdce

TV seriály

2020 Zoey's Extraordinary Playlist (TV seriál)
Pilot (E01)
A Million Little Things (TV seriál)
Til Death Do Us Part (S02E19)
Mothers and Daughters (S02E18)
One Year Later (S02E17)
další epizody (9)
Taková moderní rodinka (TV seriál)
I'm Going to Miss This (S11E16)
Baby Steps (S11E15)
Spuds (S11E14)
další epizody (6)
2019 Carol's Second Act (TV seriál)
Pilot (E01)
Fam (TV seriál)
Freddy Returns (E02)
Pilot (E01)
High School Musical: The Musical: The Series (TV seriál)
The Auditions (S01E01)
The Unicorn (TV seriál)
No Pressure (E09)
Turkeys and Traditions (E08)
Wade Delayed (E07)
další epizody (5)
Šťastné a veselé a tak podobně (TV seriál)
Nový rok na spadnutí (E08)
Vánoce bez sebe (E07)
Vánoce na ex (E06)
další epizody (8)
A Million Little Things (TV seriál)
Time Stands Still (S02E09)
Goodnight (S02E08)
Ten Years (S02E07)
další epizody (15)
Taková moderní rodinka (TV seriál)
The Last Christmas (S11E09)
Tree's a Crowd (S11E08)
The Last Thanksgiving (S11E07)
další epizody (21)
2018 A Million Little Things (TV seriál)
Christmas Wishlist (S01E10)
Perspective (S01E09)
Fight or Flight (S01E08)
další epizody (10)
Princ z Peorie (TV seriál)
Princ přichází (E01)
9JKL (TV seriál)
Tell All (E16)
Stalker Status (E15)
Fridays with Harry (E14)
další epizody (4)
The Mayor (TV seriál)
Death of a Councilman (E13)
The Pitch (E12)
The Lockdown (E11)
další epizody (4)
Taková moderní rodinka (TV seriál)
Stuck in a Moment (S10E10)
Putting Down Roots (S10E09)
Kids These Days (S10E08)
další epizody (22)
2017 9JKL (TV seriál)
It Happened One Night (E12)
Set Visit (E11)
The Family Plot (E10)
další epizody (8)
The Mayor (TV seriál)
Grey Christmas (E09)
Monuments Man (E08)
Here Comes the Governor (E07)
další epizody (6)
Vražedné Miami (TV seriál)
Blistering Heat & Brotherly Love (S02E22)
Amparo & The American Dream (S02E21)
Calliphoridae & Country Roads (S02E20)
další epizody (13)
Taková moderní rodinka (TV seriál)
Lake Life (S09E01)
The Graduates (S08E22)
Alone Time (S08E21)
další epizody (14)
2016 Vražedné Miami (TV seriál)
Half-Life & Havana Nights (S02E09)
Prosopagnosia & Parrotfish (S02E08)
Lidocaine and Long-Term Lust (S02E07)
další epizody (21)
Rectify (TV seriál)
All I'm Sayin' (S04E08)
Happy Unburdening (S04E07)
Physics (S04E06)
další epizody (8)
Taková moderní rodinka (TV seriál)
Zimní ples (S08E09)
Tajný spolek (S08E08)
Farmářské díkůvzdání (S08E07)
další epizody (9)
2015 Dr. Ken (TV seriál)
Vražedné Miami (TV seriál)
Srdeční vada a umění (S01E10)
Návrháři a bakterie (S01E09)
Pronásledovaní a netvoři (S01E08)
další epizody (10)
Rectify (TV seriál)
Sown with Salt (S03E03)
Taková moderní rodinka (TV seriál)
American Skyper (S06E24)
Crying Out Loud (S06E23)
Patriot Games (S06E22)
další epizody (14)
2014 Láska ve hvězdách (TV seriál)
Passion Lends Them Power (E13)
This Trick May Chance to Scathe You (E12)
Give Me a Torch (E11)
další epizody (13)
The McCarthys (TV seriál)
WWE Slam City (TV seriál)
Rectify (TV seriál)
Unhinged (S02E10)
Until You're Blue (S02E09)
The Great Destroyer (S02E08)
další epizody (10)
Trophy Wife (TV seriál)
The Wedding: Part Two (E17)
The Tooth Fairy (E13)
The Punisher (E12)
další epizody (4)
Taková moderní rodinka (TV seriál)
Haley je plnoletá (S06E10)
V nouzi poznáš kolegu (S06E09)
Tři krocani (S06E08)
další epizody (23)
2013 Rectify (TV seriál)
Jacob's Ladder (S01E06)
Drip, Drip (S01E05)
Plato's Cave (S01E04)
další epizody (6)
Trophy Wife (TV seriál)
Twas the Night Before Christmas... Or Twas It? (E10)
Russ Bradley Morrison (E09)
Lice and Beary White (E08)
další epizody (9)
Twisted (TV seriál)
Welcome to the Family (TV seriál)
Taková moderní rodinka (TV seriál)
Stařec a stromek (S05E10)
Teď, nebo nikdy (S05E09)
SkříňoCon 2013 (S05E08)
další epizody (22)
2012 Hodinový manžel (TV seriál)
Jane by Design (TV seriál)
The Bonus Check (E18)
The Sleepover (E17)
The Backup Dress (E16)
další epizody (18)
Taková moderní rodinka (TV seriál)
Skrytý talent (S04E10)
Když se kácí strom (S04E09)
Rande naslepo (S04E08)
další epizody (23)
2011 Nebezpečná identita (TV seriál)
Mrchu jako ona svět ještě neviděl (E05)
Sice mě to zabije, ale udělám to (E04)
Podezření (E03)
další epizody (5)
The Exes (TV seriál)
The Protector (TV seriál)
Taková moderní rodinka (TV seriál)
Expresní Vánoce (S03E10)
Rozblemclá dýně (S03E09)
Požár (S03E08)
další epizody (24)
2010 Taková moderní rodinka (TV seriál)
Školní ples (S02E10)
Paní Tuckerová (S02E09)
Mannyho narozeniny (S02E08)
další epizody (21)
2009 Taková moderní rodinka (TV seriál)
Sundejte ozdoby (S01E10)
Fizbo (S01E09)
En Garde (S01E07)
další epizody (8)
2007 Carpoolers (TV seriál)

Herecká filmografie

Host

TV pořady

2007 The 79th Annual Academy Awards (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky