foto

Katherine McNamara

  • nar. 22.11.1995 (24 let)
    Missouri, Kansas, USA

Biografie

Katherine McNamara, celým jménem Katherine Grace McNamara, je americká herečka, zpěvačka, tanečnice a skladatelka. Svou hvězdnou kariéru zahájila v pouhých třinácti letech na Broadwayi. Její nejznámější rolí je role ve fantasy seriálu Lovci stínů: Nástroje smrti, kde si zahrála hlavní roli Clary Fray. V roce 2015 si zahrála ve filmu Labyrint: Zkoušky ohněm jako Sonya, vůdkyně skupiny B.

Katherine je vášnivá pro všechny formy tance, jako je hip hop, balet, hula a další. Také především ráda hraje na kytaru, skládá písničky a zpívá. V roce 2016 byla herečka nominována na cenu Teen Choice Awards.

K_essie

Herecká filmografie

Filmy

2019 Replicate
Spirit volnost nadevše: Vánoce se Spiritem (TV film)
2018 Labyrint: Vražedná léčba
2016 Indiscretion
Is That a Gun in Your Pocket?
Natural Selection
Poklad u jezera
2015 A Sort of Homecoming
Labyrint: Zkoušky ohněm
R.L. Stine's Monsterville: The Cabinet of Souls (TV film)
2014 Manželská lest (TV film)
Tom Sawyer & Huckleberry Finn
2013 Contest
The Surgeon General (TV film)
2012 Dívka vs. Monstrum (TV film)
Last Ounce of Courage
Madison High (TV film)
2011 Sam Steele and the Crystal Chalice
Závěť
Šťastný Nový rok
2010 Get Off My Porch
2009 Sam Steele and the Junior Detective Agency
2008 Matchmaker Mary
Všechny cesty vedou domů

TV seriály

2020 Arrow (TV seriál)
Fadeout (S08E10)
Green Arrow & the Canaries (S08E09)
2019 Batwoman (TV seriál)
Crisis on Infinite Earths, Part 2 (S01E09)
Lovci stínů: Nástroje smrti (TV seriál)
Samé dobré věci… (S03E22)
Propojení (S03E21)
Město skla (S03E20)
další epizody (12)
Supergirl (TV seriál)
Crisis on Infinite Earths, Part 1 (S05E09)
The Flash (TV seriál)
Crisis on Infinite Earths, Part 3 (S06E09)
Arrow (TV seriál)
Purgatory (S08E07)
Reset (S08E06)
Prochnost (S08E05)
další epizody (11)
2018 Happy Together (TV seriál)
Home Insecurity (E10)
Lovci stínů: Nástroje smrti (TV seriál)
Erchomai (S03E10)
Familia ante omnia (S03E09)
Procházka v temnotě (S03E08)
další epizody (10)
Arrow (TV seriál)
Unmasked (S07E08)
2017 Lovci stínů: Nástroje smrti (TV seriál)
Tichá voda (S02E20)
Vítej a sbohem (S02E19)
Vstaň, nebo zůstaň navždy padlý (S02E18)
další epizody (20)
2016 Clevver Now (TV seriál)
Lovci stínů: Nástroje smrti (TV seriál)
Jitřenka (S01E13)
Malec (S01E12)
Krev volá po krvi (S01E11)
další epizody (13)
The Grinder (TV seriál)
From the Ashes (E17)
2015 The Fosters (TV seriál)
More Than Words (S03E04)
Father's Day (S03E02)
Wreckage (S03E01)
2014 Happyland (TV seriál)
Vzpomínky (TV seriál)
Reunion (S02E13)
Workaholics (TV seriál)
Beer Heist (S04E08)
Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Long Road Home (S14E17)
2013 Super Thundermanovi (TV seriál)
Doteky osudu (TV seriál)
Shledání (S02E08)
2012 Sketchy (TV seriál)
Glee (TV seriál)
Makeover (S04E03)
2011 Jessie (TV seriál)
Nakopni to (TV seriál)
Transformers - Roboti záchranáři (TV seriál)
Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Flight (S12E15)
2010 Hodina duchů (TV seriál)
2009 V těle boubelky (TV seriál)
2006 Studio 30 Rock (TV seriál)

Host

TV pořady

2015 2015 MTV Movie Awards (TV pořad)
2014 Teen Choice Awards 2014 (TV pořad)
2013 Ok! TV (TV pořad)
2012 Teens Wanna Know (TV pořad)
1993 Noční show Davida Lettermana (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

<< 1-20 >>
všichni fanoušci
(24)