foto

Miroslav Sovják

  • nar. 5.7.1950 (68 let)
    Hranice, Československo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2012 Occamova břitva (TV film)
2009 Archiv (TV film)
2008 Na vlky železa (TV film)
2007 Cesta do Vídně a zpátky (TV film)
2006 Malé velké gatě (TV film)
Slečna Guru (TV film)
Šťastní sebevrazi (TV film)
2004 Hodný chlapec (TV film)
2003 Taťka (TV film)
Šťáva (TV film)
2000 Prekliaty služobník lásky (TV film)
1989 Atrakce švédského zájezdu
1986 Bloudění orientačního běžce
Moře nikdy neuvidím (TV film)
1984 Výhra (TV film)
Všichni mají talent
Štěstí (TV film)
1983 Obraz (TV film)
Střelci (TV film)
Střevíčky (TV film)
1982 Lék (TV film)
Pokušení (TV film)
1981 Fotbalová odysea (TV film)
Vdova po dvou mužích (TV film)
Víkend bez rodičů

TV seriály

2019 Stockholmský syndrom (TV seriál)
2016 Drazí sousedé (TV seriál)
Vyhánění nevěsty (E09)
Za humny je vlk (E08)
2010 3 plus 1 s Miroslavem Donutilem (TV seriál)
Řecko není všecko (S07E12)
Ruty šuty Arizona (S07E11)
Parohy na kole (S07E10)
další epizody (6)
2009 3 plus 1 s Miroslavem Donutilem (TV seriál)
Cizí kluk (S06E09)
Novoroční projev (S06E08)
Komparsista (S06E07)
2008 3 plus 1 s Miroslavem Donutilem (TV seriál)
Kořeny (S05E12)
Upratovačka (S05E11)
Dvě plus jeden (S05E10)
Oběti (TV seriál)
Karambol (E08)
2007 3 plus 1 s Miroslavem Donutilem (TV seriál)
Pozdní sběr (S04E12)
Indiánské víno (S04E11)
Poslední decinka (S04E10)
2006 Nadměrné maličkosti (TV seriál)
Jubileum (S03E02)
Oběti (TV seriál)
Nevlastní bratr (E07)
2005 Oběti (TV seriál)
Živnostník (E06)
Hadí tanec (E05)
2003 Oběti (TV seriál)
Jiný člověk (E04)
2001 Oběti (TV seriál)
Svědek (E03)
2000 Oběti (TV seriál)
Znásilnění (E02)
1999 Oběti (TV seriál)
Přepadení (E01)
1971 Bakaláři (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace