foto

Sung-min Lee

  • nar. 15.1.1985 (35 let)
    Bern, Švýcarsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Yi tiao jiao wang zi de gou
2014 Weokinggul
2013 Rikjú ni tazune jo
2009 Ogamdo

TV seriály

2017 Himssen yeoja dobongsoon (TV seriál)
2014 Eunggeubnamnyeo (TV seriál)
Episode 21 (E21)
Episode 20 (E20)
Episode 19 (E19)
další epizody (21)
Woonmyungcheoreom neol saranghae (TV seriál)
2013 Kyeolhonui yeoshi (TV seriál)
Moojakjung paemilli sijeun 3 (TV seriál)
2012 Butaghaeyo kaebtin (TV seriál)
Matittneun insaeng (TV seriál)
Moojakjung paemilli sijeun 2 (TV seriál)
2011 Dongan minyeo (TV seriál)
2009 Inyeon mandeulgi (TV seriál)
Taeheehyekyojihyeoni (TV seriál)
2006 Geochimeobsi haikik! (TV seriál)
Tumyeongingan Choe Jang Su (TV seriál)

Host

TV pořady

2013 Paesheonwang koria (TV pořad)
2001 Haepitugedeo (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky