foto

Nazmî Kirik

  • nar. 1.1.1976 (45 let)
    Diyarbakır, Turecko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Barê Giran
2019 Das Urteil im Fall K. (studentský film)
Gipsy Queen
Mucize 2: Aşk
2017 Oyun İçinde Oyun
2016 Bizans Oyunları
Tatort – Zorn Gottes (TV film)
2015 Mucize
2014 Dopis králi
Vzpomínky vryté do kamene
2013 Hükümet Kadin
Hükümet Kadın 2
Mavi ring
Než začne padat sníh
2012 Tvoje krása nemá cenu...
2011 Jestli umřeš, zabiju tě
2009 Après la chute
Sidewalk
Sores & Sîrîn
2008 Pandoranin kutusu
2007 Dol
Maman est folle (TV film)
2006 Beynelmilel
2005 Divoká jízda na létajícím koberci
Kilomètre zéro
2003 Kleine Freiheit
2001 Fotograf
1999 Beyaz Mantolu Adam
Güneşe Yolculuk

TV seriály

2020 Sešli se v Istanbulu (TV seriál)
Epizoda 4 (E04)
Epizoda 1 (E01)
Çukur (TV seriál)
Episode 16 (S03E16)
2019 Çukur (TV seriál)
Episode 14 (S03E14)
Episode 13 (S03E13)
2018 Siyah İnci (TV seriál)
Episode 17 (E17)
Episode 16 (E16)
Episode 15 (E15)
2017 Siyah İnci (TV seriál)
Episode 14 (E14)
Episode 13 (E13)
Episode 12 (E12)
další epizody (14)
İçimdeki Fırtına (TV seriál)
Episode 6 (E06)
Episode 5 (E05)
Episode 4 (E04)
další epizody (6)
2016 Kehribar (TV seriál)
Episode 15 (E15)
Episode 14 (E14)
Episode 13 (E13)
další epizody (15)
2014 Ankara'nın Dikmeni (TV seriál)
2012 Sultan (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky