foto

Dag Freyer

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Dokumentární

2018 Schatzkammer Berlin
2015 Období hudební historie (TV seriál)
2014 Breath of Freedom
2012 Too Young to Die (TV seriál)
2008 Europas Erbe - Die großen Dramatiker (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Dokumentární

2018 Schatzkammer Berlin
2014 Breath of Freedom

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace