foto

Arnar Þórisson

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

2016 A Reykjavík Porno
Jsem tady!
Pale Star
2014 Prehistoric Cabaret
2011 Nezrozené ptáče
2004 Wager, The
2003 Opinberun Hannesar

TV seriály

2009 Ástríður (TV seriál)
2008 Svartir englar (TV seriál)
2007 Pressa (TV seriál)

Dokumentární

2019 Efekt Vašulka
2014 Æ ofan í æ
2012 Lónbúinn
2011 Gesichter der Arktis

Producentská filmografie

Filmy

2011 Thór – Legendy z Valhally

Dokumentární

2012 Lónbúinn

Režijní filmografie

Dokumentární

2012 Lónbúinn

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky