foto

Anthony Horowitz

  • nar. 5.4.1955 (65 let)
    Londýn, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2021 The Adventures of Tintin: Prisoners of the Sun
2006 Stormbreaker
2003 Zjevení
1995 The Last Englishman (TV film)
1989 The Saint: The Brazilian Connection (TV film)
1988 Malý detektiv

TV seriály

2016 New Blood (TV seriál)
Case 3, Part 2 (E07)
Case 3, Part 1 (E06)
Case 2, Part 2 (E05)
další epizody (7)
2015 Foylova válka (TV seriál)
Elise (S09E03)
Trespass (S09E02)
High Castle (S09E01)
2013 Foylova válka (TV seriál)
Sunflower (S08E03)
The Eternity Ring (S08E01)
2011 Injustice (TV seriál)
2010 Foylova válka (TV seriál)
Posed (S07E03)
Ruský dům (S07E01)
2009 Kolize (TV seriál)
Epizoda 5 (E05)
Epizoda 4 (E04)
Epizoda 3 (E03)
další epizody (5)
2008 Foylova válka (TV seriál)
Konec poplachu (S06E03)
Plán útoku (S06E01)
2007 Foylova válka (TV seriál)
Oběti války (S05E02)
Pochmurný prosinec (S05E01)
2006 Foylova válka (TV seriál)
Zlá krev (S04E02)
Invaze (S04E01)
2004 Foylova válka (TV seriál)
Válka nervů (S03E04)
Nepřítel dští oheň (S03E02)
Francouzská finta (S03E01)
2003 Foylova válka (TV seriál)
Zašívárna (S02E04)
Taktické cvičení (S02E03)
Jeden z hrstky pilotů (S02E02)
další epizody (4)
Krůček k vraždě (TV seriál)
Echoes (S03E01)
2002 Foylova válka (TV seriál)
Den orla (S01E04)
Lekce vraždění (S01E03)
Bílé pírko (S01E02)
další epizody (4)
Hrozba (TV seriál)
Krůček k vraždě (TV seriál)
Swan Song (S02E04)
Rage (S02E03)
2001 Krůček k vraždě (TV seriál)
Mercy (S01E04)
Motive (S01E03)
Teacher (S01E01)
Hercule Poirot (TV seriál)
Zlo pod sluncem (S08E01)
2000 Vraždy v Midsomeru (TV seriál)
Soudný den (S03E03)
Hercule Poirot (TV seriál)
Smrt lorda Edgwara (S07E02)
1999 Vraždy v Midsomeru (TV seriál)
Jedenáctka mrtvého muže (S02E03)
Škrtičův les (S02E02)
Stín smrti (S02E01)
1998 Vraždy v Midsomeru (TV seriál)
Psáno krví (S01E02)
1997 Crime Traveller (TV seriál)
The Vanishing Man (TV seriál)
Vraždy v Midsomeru (TV seriál)
Smrt staré dámy (S01E01)
1996 Hercule Poirot (TV seriál)
Vražda na golfovém hřišti (S06E03)
1995 Strašidelné příběhy (TV seriál)
Hercule Poirot (TV seriál)
Případ v ulici Hickory (S06E02)
1994 Anna Lee (TV seriál)
1993 Hercule Poirot (TV seriál)
Krádež klenotů v hotelu Grand Metropolitan (S05E08)
Zrcadlo mrtvého muže (S05E07)
Žlutý iris (S05E03)
1991 Murder Most Horrid (TV seriál)
Hercule Poirot (TV seriál)
Krádež královského rubínu (S03E09)
Záhada španělské truhly (S03E08)
Dvojitá stopa (S03E07)
další epizody (4)
1990 The Gift (TV seriál)
1987 Villém Tell (TV seriál)
1986 Boon (TV seriál)
Robin Hood (TV seriál)
Adam Bell (S03E08)
Zrada (S03E07)
Cromm Cruac (S03E06)
další epizody (5)
1983 Dramarama (TV seriál)

Spisovatelská filmografie

Filmy

2006 Stormbreaker - kniha
1988 Malý detektiv - kniha

TV seriály

2020 Alex Rider (TV seriál) - kniha
Episode 8 (E08) - kniha
Episode 7 (E07) - kniha
Episode 6 (E06) - kniha
další epizody (8)

Tvůrcovská filmografie

TV seriály

2016 New Blood (TV seriál)
Case 3, Part 2 (E07)
Case 3, Part 1 (E06)
Case 2, Part 2 (E05)
další epizody (7)
2015 Foylova válka (TV seriál)
Elise (S09E03)
Trespass (S09E02)
High Castle (S09E01)
2013 Foylova válka (TV seriál)
Sunflower (S08E03)
The Cage (S08E02)
The Eternity Ring (S08E01)
2010 Foylova válka (TV seriál)
Posed (S07E03)
Zabíjení času (S07E02)
Ruský dům (S07E01)
2008 Foylova válka (TV seriál)
Konec poplachu (S06E03)
Zlomené duše (S06E02)
Plán útoku (S06E01)
2007 Foylova válka (TV seriál)
Oběti války (S05E02)
Pochmurný prosinec (S05E01)
2006 Foylova válka (TV seriál)
Zlá krev (S04E02)
Invaze (S04E01)
2004 Foylova válka (TV seriál)
Válka nervů (S03E04)
Boj, vedený v polích (S03E03)
Nepřítel dští oheň (S03E02)
další epizody (4)
2003 Foylova válka (TV seriál)
Zašívárna (S02E04)
Taktické cvičení (S02E03)
Jeden z hrstky pilotů (S02E02)
další epizody (4)
Krůček k vraždě (TV seriál)
Cornershop (S03E08)
Justice (S03E07)
Landlord (S03E06)
další epizody (8)
2002 Foylova válka (TV seriál)
Den orla (S01E04)
Lekce vraždění (S01E03)
Bílé pírko (S01E02)
další epizody (4)
Krůček k vraždě (TV seriál)
Regrets (S02E08)
Memories (S02E07)
Victim (S02E06)
další epizody (8)
2001 Krůček k vraždě (TV seriál)
Sleeper (S01E07)
Neighbours (S01E06)
Vigilante (S01E05)
další epizody (7)
1987 Villém Tell (TV seriál)

Herecká filmografie

TV seriály

2015 Foylova válka (TV seriál)
Elise (S09E03)
2010 Foylova válka (TV seriál)
Posed (S07E03)

Host

TV pořady

2000 The Wright Stuff (TV pořad)

Fanoušci tvůrce