foto

Anthony Horowitz

  • nar. 5.4.1955 (63 let)
    Londýn, Anglie, Velká Británie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2021 The Adventures of Tintin: Prisoners of the Sun
2006 Stormbreaker
2003 Zjevení
1995 The Last Englishman (TV film)
1989 The Saint: The Brazilian Connection (TV film)
1988 Malý detektiv

TV seriály

2016 New Blood (TV seriál)
2011 Injustice (TV seriál)
2009 Kolize (TV seriál)
2002 Foylova válka (TV seriál)
Hrozba (TV seriál)
2001 Krůček k vraždě (TV seriál)
Hercule Poirot (TV seriál)
Zlo pod sluncem (S08E01)
2000 Vraždy v Midsomeru (TV seriál)
Soudný den (S03E03)
Hercule Poirot (TV seriál)
Smrt lorda Edgwara (S07E02)
1999 Vraždy v Midsomeru (TV seriál)
Jedenáctka mrtvého muže (S02E03)
Škrtičův les (S02E02)
Stín smrti (S02E01)
1998 Vraždy v Midsomeru (TV seriál)
Psáno krví (S01E02)
1997 Crime Traveller (TV seriál)
Vanishing Man, The (TV seriál)
Vraždy v Midsomeru (TV seriál)
Smrt staré dámy (S01E01)
1996 Hercule Poirot (TV seriál)
Vražda na golfovém hřišti (S06E03)
1995 Strašidelné příběhy (TV seriál)
Hercule Poirot (TV seriál)
Případ v ulici Hickory (S06E02)
1994 Anna Lee (TV seriál)
1993 Hercule Poirot (TV seriál)
Krádež klenotů v hotelu Grand Metropolitan (S05E08)
Zrcadlo mrtvého muže (S05E07)
1991 Murder Most Horrid (TV seriál)
Hercule Poirot (TV seriál)
Krádež královského rubínu (S03E09)
Záhada španělské truhly (S03E08)
Dvojitá stopa (S03E07)
další epizody (4)
1990 The Gift (TV seriál)
1987 Villém Tell (TV seriál)
1986 Boon (TV seriál)
1984 Robin Hood (TV seriál)
1983 Dramarama (TV seriál)

Spisovatelská filmografie

Filmy

2006 Stormbreaker - kniha
1988 Malý detektiv - kniha

Herecká filmografie

TV pořady

2000 The Wright Stuff (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace