foto

Sachin Sahel

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Unkept
2018 Padesát odstínů svobody
2016 Uteč, nebo zemřeš (TV film)
2015 Hra zla (TV film)
Ice Sculpture Christmas (TV film)
Povstání mrtvých: Strážní věž
2014 Only Human (TV film)
2013 Podrazák (TV film)
2011 Nikdy nelži (TV film)

TV seriály

2020 The 100 (TV seriál)
From the Ashes (S07E01)
2019 The 100 (TV seriál) - herec, a.z.
The Blood of Sanctum (S06E13)
Adjustment Protocol (S06E12)
Ashes to Ashes (S06E11)
další epizody (9)
2018 The Crossing (TV seriál)
Pilot (E01)
The 100 (TV seriál)
Damocles: Part 2 (S05E13)
Damocles: Part 1 (S05E12)
The Dark Year (S05E11)
další epizody (7)
2017 The 100 (TV seriál)
Praimfaya (S04E13)
The Chosen (S04E12)
DNR (S04E09)
další epizody (8)
2016 Ty, já a ona (TV seriál)
Vztah mezi více lidmi (S01E08)
Zákaz penetrace (S01E03)
Cigarety a chipsy (S01E01)
Supergirl (TV seriál)
The Last Children of Krypton (S02E02)
The Adventures of Supergirl (S02E01)
V zajetí kouzel (TV seriál)
Impractical Applications (S01E06)
Consequences of Advanced Spellcasting (S01E03)
The 100 (TV seriál)
Perverse Instantiation: Part Two (S03E16)
Join or Die (S03E13)
Fallen (S03E10)
další epizody (7)
Batesův motel (TV seriál)
Zimní světla (S04E04)
Akta X (TV seriál)
Návrat domů (S10E04)
2015 Olymp - Zkáza Bohů (TV seriál)
The Whispers (TV seriál)
Traveller in the Dark (E12)
2014 Intruders (TV seriál)
The Crossing Place (E07)
Rush (TV seriál)
Where Is My Mind? (E05)
The 100 (TV seriál)
Blood Must Have Blood: Part 2 (S02E16)
Resurrection (S02E13)
Coup de Grâce (S02E11)
další epizody (14)
2013 Doktorka Emily (TV seriál)
Emily and... The Leap (E13)
Emily and... The Perfect Storm (E12)
Emily and... The Teapot (E11)
další epizody (4)
Pravěk: Nový svět (TV seriál)
The Great Escape (E10)
2012 Arrow (TV seriál)
Ohnivá múza (S01E07)
Doktorka Emily (TV seriál)
Pilot (E01)
Kauzy podle Kate (TV seriál)
Shattered (S02E10)
Zločin (TV seriál)
Kluk, nebo holka (S02E12)
Ven z rezervace (S02E08)
2011 Lovci duchů (TV seriál)
Meet the New Boss (S07E01)
Smallville (TV seriál)
Závěr (S10E21)
2010 Hranice nemožného (TV seriál)
Vchod (S03E08)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky