foto

Sachin Sahel

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Padesát odstínů svobody
2016 Get Out Alive (TV film)
2015 Driven Underground (TV film)
Ice Sculpture Christmas (TV film)
Povstání mrtvých: Strážní věž
2014 Only Human (TV film)
2013 Podrazák (TV film)
2011 Nikdy nelži (TV film)

TV seriály

2017 The 100 (TV seriál)
Praimfaya (S04E13)
The Chosen (S04E12)
DNR (S04E09)
další epizody (8)
2016 You Me Her (TV seriál)
Supergirl (TV seriál)
The Last Children of Krypton (S02E02)
The Adventures of Supergirl (S02E01)
The Magicians (TV seriál)
Impractical Applications (S01E06)
Consequences of Advanced Spellcasting (S01E03)
The 100 (TV seriál)
Perverse Instantiation: Part Two (S03E16)
Join or Die (S03E13)
Fallen (S03E10)
další epizody (7)
Batesův motel (TV seriál)
Zimní světla (S04E04)
Akta X (TV seriál)
Návrat domů (S10E04)
2015 Olymp - Zkáza Bohů (TV seriál)
2014 Intruders (TV seriál)
Rush (TV seriál)
The 100 (TV seriál)
Blood Must Have Blood: Part 2 (S02E16)
Resurrection (S02E13)
Coup de Grâce (S02E11)
další epizody (14)
2012 Arrow (TV seriál)
Ohnivá múza (S01E07)
Doktorka Emily (TV seriál)
Pravěk: Nový svět (TV seriál)
The Killing (TV seriál)
Donnie or Marie (S02E12)
Off the Reservation (S02E08)
2011 Kauzy podle Kate (TV seriál)
Lovci duchů (TV seriál)
Meet the New Boss (S07E01)
2010 Hranice nemožného (TV seriál)
Vchod (S03E08)
2001 Smallville (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace