foto

Christopher Larkin

  • nar. 2.10.1987 (31 let)
    Taegu, Severní Korea
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Narodil se v Taegu (Jižní Korea). Byl adoptován Elaine a Peterem Larkinovými (rodiči irského a francouzsko-kanadského původu), se kterými vyrůstal v Hebronu (Conecticut v USA).

S herectvím začal v roce 2001, kdy ho objevila režisérka Martha Coolidg pro Hallmark Entertainment's. Vybrala si ho pro svůj film Autokino plameňák. V tomto filmu hrál hlavní roli malého chlapce. Pro filmování se nadchnul a začal studovat na Greather Hartford Akademii umění a dále na Fordham College v Lincoln Center v New Yorku, hlavní obor divadlo.

V polovině druhého ročníku debutoval na divadelních prknech Broadway v představení „Back from the Front". Hrál také v Steppenwolf Theatre Company v Chicagu titulní roli v představení „Kafka on the Shore". Později přesídlil do Los Angeles, kde hrál v menších rolích. Vidět jej můžeme ve filmech „One Life to Live", „Cooper and Stone".

V roce 2014 byl vybrán pro roli Montyho Greena v seriálu „The 100". V tomto seriálu již odehrál tři série a v únoru 2017 se můžeme těšit na jeho výkony v další 4. sérii.

Christopher je také hudebníkem, vydal v roce 2015 své první folkové akusttické album „The News Today".

Nefra

Herecká filmografie

Filmy

2011 Cooper and Stone (TV film)
2006 Co takhle zaplavat si
2005 Strangers with Candy
2001 Autokino Plameňák (TV film)

TV seriály

2018 The 100 (TV seriál)
Damocles: Part 2 (S05E13)
Damocles: Part 1 (S05E12)
The Dark Year (S05E11)
další epizody (10)
2017 The 100 (TV seriál)
Praimfaya (S04E13)
The Chosen (S04E12)
The Other Side (S04E11)
další epizody (10)
2016 The 100 (TV seriál)
Perverse Instantiation: Part Two (S03E16)
Perverse Instantiation: Part One (S03E15)
Red Sky at Morning (S03E14)
další epizody (15)
2014 The 100 (TV seriál)
Blood Must Have Blood: Part 2 (S02E16)
Blood Must Have Blood: Part 1 (S02E15)
Bodyguard of Lies (S02E14)
další epizody (29)
2013 Nešika (TV seriál)
Karmic Relief (S03E19)
2008 90210: Nová generace (TV seriál)
1968 One Life to Live (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace