foto

Jakob Højlev Jørgensen

  • nar. 17.11.1970 (48 let)
    Dánsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Komuna
Vzkaz v láhvi
2014 Kartellet
2013 Sex, drogy a daně
2012 Hon
1998 Majoren (TV film)

TV seriály

2019 Sygeplejeskolen (TV seriál)
Afsked (S02E02)
Bedrag (TV seriál)
Episode 10 (S03E10)
Episode 9 (S03E09)
Episode 6 (S03E06)
další epizody (5)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace