foto

Kasper Leisner

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Tři - dva - jedna TEĎ!
2014 Bratři ve zbrani
2013 Sex, drogy a daně
Střelec
2008 Den milde smerte

TV seriály

2017 Gidseltagningen (TV seriál)
2016 Bedrag (TV seriál)
Epizoda 10 (S02E10)
Epizoda 9 (S02E09)
Epizoda 8 (S02E08)
další epizody (16)
2012 Rita (TV seriál)
Zločin (TV seriál)
Epizoda 7 (S03E07)
2009 Kristian (TV seriál)
2006 Anna Pihl (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace