foto

Pierre Besson

  • nar. 4.4.1967 (53 let)
    Berlín, Východní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Scheidung für Anfänger (TV film)
2018 Südstadt (TV film)
2013 Engel der Gerechtigkeit - Ärztepfusch (TV film)
2011 Der Verdacht (TV film)
Hindenburg (TV film)
2010 Frösche petzen nicht (TV film)
Místo činu: Kolín - Pád z balkonu (TV film)
Plavba snů: Korfu (TV film)
2009 Hand in Hand (TV film)
Jen na lásce záleží (TV film)
Místo činu - Černý Petr (TV film)
Místo činu: Přízrak (TV film)
Sexy milenec (TV film)
2008 Das Geheimnis im Wald (TV film)
Die Frau des Frisörs (TV film)
Hindernisse des Herzens (TV film)
Schokolade für den Chef (TV film)
2007 Der Zauber des Regenbogens (TV film)
Die Sterneköchin (TV film)
Partnertausch (TV film)
Scénář lásky (TV film)
2006 Glück auf vier Rädern (TV film)
Ostrov koní (TV film)
Pommery und Leichenschmaus (TV film)
2005 Pommery und Hochzeitstorte (TV film)
Tote leben länger (TV film)
2004 Erbin mit Herz (TV film)
Jantarový talisman (TV film)
Mýlit se je sexy (TV film)
Tvýma očima (TV film)
2003 Adam & Eva
Im Schatten der Macht (TV film)
Laboratoř - Nový začátek (TV film)
Mein Weg zu Dir (TV film)
2002 Bouře v srdci (TV film)
Ein Engel und Paul
Hrátky s ohněm (TV film)
Pommery und Putenbrust (TV film)
2001 Doppelter Einsatz - Kopfjäger (TV film)
Jako lovná zvěř (TV film)
Osmý smrtelný hřích (TV film)
Paps, Versprechen hält man! (TV film)
2000 LiebesLuder
Tatort - Die Möwe (TV film)
1998 Feuerreiter
1997 Buddies - Leben auf der Überholspur (TV film)
1996 Doppelter Einsatz - Exekution (TV film)
1995 Das Versprechen
1993 Das letzte U-Boot (TV film)
1980 Beenschäfer (TV film)

TV seriály

2016 Kriminálka Stuttgart (TV seriál)
Dirty Harry (S08E05)
2013 SOKO: Der Prozess (TV seriál)
VERBRECHEN nach Ferdinand von Schirach (TV seriál)
2009 Kriminalista (TV seriál)
Sedmá velmoc (S04E04)
Bella Block (TV seriál)
Vorsehung (E28)
2008 Správná dvojka (TV seriál)
Hungrige Seelen (E38)
2007 Afrika, mon amour (TV seriál)
Episode 3 (E03)
Episode 2 (E02)
Episode 1 (E01)
2006 V podezření (TV seriál)
Atemlos (E07)
2005 Wilsberg (TV seriál)
Ausgegraben (E15)
2003 Speciální tým Kolín (TV seriál)
2001 Vraždy v Kitzbühelu (TV seriál)
Vyšetřovatel (TV seriál)
Alle für einen (S01E06)
2000 Kobra 11 (TV seriál)
Nepříjemné překvapení (S04E04)

Host

TV pořady

1999 Volle Kanne (TV pořad)
1991 DAS! (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky