foto

Tim Meats

  • nar. 1947
    Salisbury, Wiltshire, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1997 The Man Who Made Husbands Jealous (TV film)

TV seriály

2001 Hercule Poirot (TV seriál)
Zlo pod sluncem (S08E01)
1999 Mí rodiče, mimozemšťané (TV seriál)
1996 Osobní strážci (TV seriál)
Tichý svědek (TV seriál)
1995 The Governor (TV seriál)
1993 Venkovská praxe (TV seriál)
1992 Virtual Murder (TV seriál)
1991 Shrinks (TV seriál)
Specials (TV seriál)
1990 Alleyn Mysteries (TV seriál)
The Chief (TV seriál)
Upper Hand, The (TV seriál)
1989 Confessional (TV seriál)
1988 One Game, The (TV seriál)
1987 Ruth Rendell Mysteries (TV seriál)
Wish Me Luck (TV seriál)
1986 Lovejoy (TV seriál)
1985 Screen Two (TV seriál)
1984 Poldové (TV seriál)
The Brief (TV seriál)
1983 Agatha Christie's Partners in Crime (TV seriál)
The Old Men at the Zoo (TV seriál)
1981 Bergerac (TV seriál)
Bognor (TV seriál)
Sorry! (TV seriál)
1980 Profesionálové (TV seriál)
Víkend na venkově (S04E13)
1977 Marie Curie (TV seriál)
1975 Inspektor Regan (TV seriál)
Oil Strike North (TV seriál)
1972 Colditz (TV seriál)
1970 Play for Today (TV seriál)
1955 Dixon of Dock Green (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky