foto

Marsha Fitzalan

  • nar. 10.3.1953 (66 let)
    Bonn, Severní Porýní-Vestfálsko, Západní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2004 Božská Julie
2003 Booze Cruise, The (TV film)
Jindřich VIII. (TV film)
Zimní slunovrat (TV film)
2002 Jak je důležité míti Filipa
2000 Dívka jako ty (TV film)
1999 Ideální manžel
Lost Son, The
1994 Kdo nehraje, nevyhraje (TV film)
1993 Harnessing Peacocks (TV film)
1990 Ten, kdo stvořil špióna (TV film)
1989 Goldeneye (TV film)
1988 Hrst plná prachu
1985 Anna Karenina (TV film)
1983 Komedie plná omylů (TV film)
Nelly's Version (TV film)
1981 Pygmalion (TV film)
1978 Světová teta Velvet

TV seriály

2009 The Philanthropist (TV seriál)
2003 Zločiny v zahradách (TV seriál)
2001 Hercule Poirot (TV seriál)
Zlo pod sluncem (S08E01)
2000 Moje rodina (TV seriál)
Vraždy v Midsomeru (TV seriál)
Soudný den (S03E03)
1998 Roger Roger (TV seriál)
1994 Harry Enfield and Chums (TV seriál)
1993 Under the Hammer (TV seriál)
1992 Rides (TV seriál)
1991 Dark Season (TV seriál)
Murder Most Horrid (TV seriál)
1987 Ruth Rendell Mysteries (TV seriál)
The New Statesman (TV seriál)
1986 Brush Strokes (TV seriál)
Inside Story (TV seriál)
Paradise Postponed (TV seriál)
1985 Screen Two (TV seriál)
Three Up, Two Down (TV seriál)
1983 By the Sword Divided (TV seriál)
1982 Something in Disguise (TV seriál)
1981 Diamonds (TV seriál)
1980 Pride and Prejudice (TV seriál)
Profesionálové (TV seriál)
Bodie se mstí (S04E02)
1979 Dick Barton: Special Agent (TV seriál)
Shelley (TV seriál)
Thundercloud (TV seriál)
1978 Armchair Thriller (TV seriál)
1976 The Duchess of Duke Street (TV seriál)
1975 Angels (TV seriál)
1971 Upstairs, Downstairs (TV seriál)

Dokumentární

2008 Comedy Classics (TV seriál)
2003 Comedy Connections (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace