foto

Gloria Gaynor

  • nar. 7.9.1949 (69 let)
    Newark, New Jersey, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2006 Ta záležitost s Gray
1998 Staryje pěsni o glavnom 3 (TV film)
1979 Pinay, American Style

TV seriály

2000 Ally McBealová (TV seriál)
Já to přežiju (S03E17)
1999 Zlatá sedmdesátá (TV seriál)
Školní ples (S01E19)
1995 The Wayans Bros. (TV seriál)
1978 3-2-1 (TV seriál)
1977 Sha Na Na (TV seriál)

Dokumentární

2012 Joy of Disco, The (TV film) - a.z.
The Secret Disco Revolution
2007 NY77: Mrazivý rok v pekle (TV film)
2005 20 to 1 (TV seriál) - a.z.
2004 And You Don't Stop: 30 Years of Hip-Hop (TV seriál) - a.z.
2003 The Disco Ball (koncert)
2002 One-Hit Wonders (TV seriál)
1998 Top Ten (TV seriál)
1997 Behind the Music (TV seriál)
1994 Letzter Tanz (TV film)
1976 Gloria Gaynor - diskojen kuningatar (TV film)

TV pořady

2016 The 21st National Television Awards (TV pořad)
2015 Best Time Ever with Neil Patrick Harris (TV pořad)
2009 The Mo'Nique Show (TV pořad)
2008 The Doctors (TV pořad)
Wendy: The Wendy Williams Show (TV pořad)
2005 TV Land Confidential (TV pořad)
2004 Tavis Smiley (TV pořad)
2002 American Bandstand's 50th Anniversary Celebration (TV pořad) - a.z.
1998 Tapis rouge (TV pořad)
1996 La fureur du samedi (TV pořad)
Never Mind the Buzzcocks (TV pořad)
1993 '70s Celebration: The Beat Is Back, A (TV pořad)
Good Morning Australia (TV pořad)
1992 Noční Show Jaye Lenoe (TV pořad)
1987 Le monde est à vous (TV pořad)
1983 Cadence 3 (TV pořad)
1982 Wogan (TV pořad)
1981 Entertainment Tonight (TV pořad)
1972 The Midnight Special (TV pořad)
1971 Soul Train (TV pořad)
1964 Top of the Pops (TV pořad) - herec, a.z.
1962 The Merv Griffin Show (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace