foto

Kari Heiskanen

  • nar. 16.3.1955 (65 let)
    Hämeenlinna, Finsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Nicota
2015 Vasen ja oikea (TV film)
2012 Odhalený přístav
Vyšetřování
2011 Odpadkový princ
Veljekset
2009 Dům košaté lásky
2008 My tři králové
2007 Rok vlka
2006 Jumalan hampaat (TV film)
2005 Puhtaaksikirjoittaja (TV film)
2003 Hymypoika
Nainen kedolla (TV film)
2001 Kuka lohduttaisi Viiviä? (TV film)
1999 Rukajärven tie
1997 Lunastus
Palkkasoturi
1994 Kaikki pelissä
1993 Harjunpää ja kiusantekijät
1991 Muuttolinnun aika
Postia marsalkalle (TV film)
1990 Annabel Lee (TV film)
Lumisade (TV film)
1989 Anni tahtoo äidin
Cha Cha Cha
Hyrrä (TV film)
1987 Lain ulkopuolella
Vapaus (TV film)
Älä itke Iines
1986 Harmagedon - Erään maailman loppu
Valkoinen kääpiö
1985 Calamari Union
Tähti sumussa (TV film)
1984 Angelas krig
Raw War (TV film)
Sista leken
1983 Jeesuksen pojat (TV film)
Yön sankari
1982 18 valokuvaa (TV film)
Jousiampuja
1981 Kauhea murhamies Lalli (TV film)
Soitannollinen ilta Viipurissa 1918 (TV film)
Sotamies Jokisen vihkiloma (TV film)
1980 Elinan surma (TV film)
Teatterituokio: Iltamien jälkeen (TV film)
1978 Syksyllä kaikki on toisin
1976 Kuumat kundit

TV seriály

2018 Sorjonen (TV seriál)
Všech pět pohromadě (část druhá) (S02E02)
Všech pět pohromadě (část první) (S02E01)
2016 Mustat lesket (TV seriál)
Totuus (S02E12)
Silminnäkijä (S02E11)
Kuka olikaan voittaja? (S02E10)
další epizody (12)
2014 Mustat lesket (TV seriál)
Sodassa ja rakkaudessa (S01E12)
Naismafian kuski (S01E11)
Totuus (S01E07)
další epizody (8)
Kansan mies (TV seriál)
Taistelijan paluu (E12)
Niskasta kiinni (E11)
Kaikki hajoaa käsiin (E09)
2013 Kansan mies (TV seriál)
Väkiaikaista (E06)
Irtiotto (E05)
Äkkiä on ilta (E04)
další epizody (6)
2010 Kallio (TV seriál)
Kari Heiskanen (E03)
2009 Helppo elämä (TV seriál)
Läpimurto (S01E07)
2008 Harvoin Tarjolla (TV seriál)
Episode 12 (E12)
Episode 11 (E11)
2006 Uudisraivaaja (TV seriál)
Vielä kerran (E12)
Uudisraivaaja (E11)
Tuotto-odotuksia (E10)
další epizody (12)
2003 Kirje isältä (TV seriál)
2002 Hämmentäjien kuningas (TV seriál)
Sänky (TV seriál)
Yhteinen huone (TV seriál)
1998 Presidentin mies (TV seriál)
Team Ahma (TV seriál)
1995 Harjunpää ja heimolaiset (TV seriál)
1991 Isänmaan kaikuja (TV seriál)
1990 Huojuva talo (TV seriál)
Episode 3 (E03)
Episode 2 (E02)
Episode 1 (E01)
1989 Sinitaivas (TV seriál)
1988 Oudot jutut (TV seriál)
1986 Tabu (TV seriál)
1982 Doba železná (TV seriál)
Kultanainen (E01)
1978 Elämänmeno (TV seriál)
Oman tiensä etsijät (E03)

Dokumentární

2011 Suomen suurin teatteri (TV seriál)
2010 Ohjaaja matkalla ihmiseksi - Mikko Niskasen tarina (TV seriál)
2009 Disco a atomová válka - a.z.
2007 Viihteen 50 (TV seriál)
1988 Aino (TV film)
1986 Laulu
1982 Rauta-ajan raportti (TV film)
1978 Eräänä kesäiltana

Divadelní záznam

1978 Nuorallatanssijan kuolema eli kuinka Pete Q sai siivet (divadelní záznam)

Scenáristická filmografie

Filmy

2004 Seitsemän veljestä (TV film)
1998 Jumalainen lahja (TV film)
1992 Kaupunkikomedia (TV film)
1989 Hyrrä (TV film)

TV seriály

1988 Oudot jutut (TV seriál)
1986 Tabu (TV seriál)

TV pořady

1987 Tiikerihai (TV pořad)
1984 Mutapainin ystävät (TV pořad)
1983 Velipuolikuu (TV pořad)

Režijní filmografie

Filmy

2004 Seitsemän veljestä (TV film)
1998 Jumalainen lahja (TV film)
1992 Kaupunkikomedia (TV film)
1990 Naida vai palaa (TV film)
1984 Raw War (TV film)

TV pořady

1994 Drive or Die (TV pořad)

Host

TV pořady

2008 Strada (TV pořad)
2004 Arto Nyberg (TV pořad)
1998 Uutisvuoto (TV pořad)
1991 Nyhjää tyhjästä (TV pořad)
1984 Mutapainin ystävät (TV pořad)
1983 Velipuolikuu (TV pořad)
1981 Ollaan kuin kotonanne (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky