foto

Carolyn Pickles

  • nar. 8.2.1952 (67 let)
    Wakefield, West Yorkshire, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Špión, který mi dal kopačky
2014 Bonobo
2013 Charlotte Link - Das andere Kind (TV film)
2010 Harry Potter a Relikvie smrti - část 1
2009 Imaginárium Dr. Parnasse
2007 Joeův palác (TV film)
Lady Godiva: Back in the Saddle
2006 Hlavní podezřelý: Poslední případ (TV film)
2003 Pohádka mého života (TV film)
2002 Ali G Indahouse - Film
Princ William (TV film)
1997 Breakout (TV film)
1996 Crossing the Floor (TV film)
Final Passage, The (TV film)
1995 Fantozzi ve škole
1989 The Yellow Wallpaper (TV film)
1984 Lace (TV film)
Závod se smrtí
1983 Love Story: Mr. Right (TV film)
1982 East Lynne (TV film)
1980 Rozbité zrcadlo
1979 Agatha
Tess

TV seriály

2018 Vera (TV seriál)
Krevní pouto (S08E01)
2017 Broadchurch (TV seriál)
Episode 5 (S03E05)
Episode 4 (S03E04)
Episode 3 (S03E03)
další epizody (5)
2015 Broadchurch (TV seriál)
Episode 8 (S02E08)
Episode 7 (S02E07)
Episode 6 (S02E06)
další epizody (8)
2014 Law & Order: UK (TV seriál)
Safe from Harm (S08E02)
2013 Broadchurch (TV seriál)
Episode 8 (S01E08)
Episode 7 (S01E07)
Episode 6 (S01E06)
další epizody (8)
2011 Vojandy (TV seriál)
Last Days of Summer (S03E05)
Farewell My Lovely (S03E04)
The War in the Fields (S03E02)
další epizody (8)
2010 Vraždy v Midsomeru (TV seriál)
Vraždy šité na míru (S13E02)
2009 Vojandy (TV seriál)
Childhood's End (S01E01)
2008 Foylova válka (TV seriál)
Konec poplachu (S06E03)
2007 M.I.High (TV seriál)
Případy advokáta Kingdoma (TV seriál)
Vraždy v Oxfordu (TV seriál)
Pokání (S01E04)
2005 Brief Encounters (TV seriál)
2003 Canterburské povídky (TV seriál)
2001 Hercule Poirot (TV seriál)
Zlo pod sluncem (S08E01)
2000 Big Meg, Little Meg (TV seriál)
Doctors (TV seriál)
Vraždy v Midsomeru (TV seriál)
Záhadná úmrtí (S03E02)
1999 Anni '60 (TV seriál)
Holby City (TV seriál)
1997 Prvotní hřích (TV seriál)
Where the Heart Is (TV seriál)
1996 Testament: The Bible in Animation (TV seriál)
1995 Castles (TV seriál)
1994 All Quiet on the Preston Front (TV seriál)
The Tales of Para Handy (TV seriál)
1993 Venkovská praxe (TV seriál)
1992 Early Travellers in North America (TV seriál)
1990 Drop the Dead Donkey (TV seriál)
Hazardér (TV seriál)
1989 May to December (TV seriál)
1986 Boon (TV seriál)
Casualty (TV seriál)
1985 Bulman (TV seriál)
1984 Alas Smith & Jones (TV seriál)
Poldové (TV seriál)
1983 Storyboard (TV seriál)
1982 All for Love (TV seriál)
We'll Meet Again (TV seriál)
1980 Juliet Bravo (TV seriál)
The Gentle Touch (TV seriál)
1978 Bless Me Father (TV seriál)
1972 Emmerdale Farm (TV seriál)
1970 Play for Today (TV seriál)
1960 Coronation Street (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace