foto

Roman Ráž

  • nar. 28.5.1935 (84 let)
    Praha, Československo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

1994 Narcisový dům (TV film)
1993 In flagranti (TV film)
1989 Smrt v kruhu (TV film)
1984 Prodavač humoru
1981 Drž se rovně, Kačenko (TV film)
1979 Sedm kilo pro Králíčka (TV film)
1975 Magnetická luneta (TV film)
1974 Cesta do Pristolu (TV film)
1971 Dokud jsou ryby němé (TV film)
Čtyři sváteční dny (TV film)
1970 Hans mezi Petrem a Svenem (TV film)
1969 Kaktus, bomba, letadlo (TV film)
1968 Pozvání spravedlivých (TV film)

Spisovatelská filmografie

Filmy

1994 Narcisový dům (TV film) - kniha
1993 In flagranti (TV film) - kniha

Herecká filmografie

Filmy

2015 Celebrity s.r.o.

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky