foto

Marcel Nemec

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 U štrbavého slona
VGBND (studentský film)
2014 Prvý slovenský horor
2010 Přežít svůj život
2009 Nedodržený slib
1996 Modrá ruža (TV film)
1995 Zlatý kolovrátok (TV film)
1988 Príbuzní ľudia (TV film)
Spoločník pána veľkomožného (TV film)

TV seriály

2016 Kávomat - Miestny úrad Hodrušany (TV seriál)
2011 Aféry (TV seriál)
Callgirl (S02E15)
2009 V mene zákona (TV seriál)
2008 Mesto tieňov (TV seriál)
Únos (S01E08)

Dokumentární

2009 Přešít svůj sen (Orálne variácie na sen/film Jana Švankmajera)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace