foto

Marcel Nemec

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Amnestie
2016 U štrbavého slona
VGBND (studentský film)
2014 Prvý slovenský horor
2010 Filmoviedky: Olé, zápražka (TV film)
Přežít svůj život
2009 Nedodržený slib
1996 Modrá ruža (TV film)
1995 Zlatý kolovrátok (TV film)
1991 Rozprávka rozprávok (TV film)
1988 Príbuzní ľudia (TV film)
Spoločník pána veľkomožného (TV film)

TV seriály

2019 Delukse (TV seriál)
Bazén pre Jutuba (E04)
2016 Kávomat - Miestny úrad Hodrušany (TV seriál)
Skutečné příběhy (TV seriál)
2011 Aféry (TV seriál)
Callgirl (S02E15)
2009 V mene zákona (TV seriál)
2008 Mesto tieňov (TV seriál)
Únos (S01E08)

Dokumentární

2014 Fetiše socializmu (TV seriál)
2009 Přešít svůj sen (Orálne variácie na sen/film Jana Švankmajera)

Divadelní záznam

1991 Od mítingu k mítingu (divadelní záznam)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky