foto

Arinzé Kene

  • nar. 1987
    Lagos, Nigérie

Ocenění

  • vítězství
  • nominace

British Independent Film Awards

Herecká filmografie

Filmy

2020 I'm Your Woman
2019 How to Build a Girl
2018 Been So Long
2016 Fantastická zvířata a kde je najít
Přihrávka
2010 Freestyle

TV seriály

2020 Flack (TV seriál)
Sofi (S02E01)
2019 Flack (TV seriál)
Patrick (S01E06)
Brooke (S01E04)
Dan (S01E03)
další epizody (5)
2018 Informer (TV seriál)
The Masterplan (E06)
November Has Come (E05)
Ruby Tuesday (E04)
další epizody (6)
The Long Song (TV seriál)
2016 Crazyhead (TV seriál)
Beaver with a Chainsaw (E06)
Downward Facing Dog (E05)
Penguin or Cow? (E04)
další epizody (6)
2014 Our Girl (TV seriál)
Heroes (S01E05)
Love (S01E04)
Changes (S01E03)
další epizody (5)
2013 Youngers (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky