foto

Juan Pablo Shuk

  • nar. 7.11.1965 (53 let)
    Barranquilla, Kolumbie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Demonios tus ojos
2016 Nini
2015 Posedlá pomstou
Reevolution
2013 Combustión
2012 Tělo
2011 Nemají pokoj svévolníci
Sexo, Mentiras y Muertos
2010 Tři metry nad nebem

TV seriály

2019 El General Naranjo (TV seriál)
2018 Fariña (TV seriál)
1981 (E01)
2017 Narcos (TV seriál)
Checkmate (S03E04)
Follow the Money (S03E03)
The Cali KGB (S03E02)
2016 Narcos (TV seriál)
Al Fin Cayó! (S02E10)
Neuestra Finca (S02E09)
Exit El Patrón (S02E08)
další epizody (6)
2013 Na lodi (TV seriál)
La última bala (S03E16)
Fuera de este mundo (S03E15)
Un ruido en el cielo (S03E14)
další epizody (7)
2012 Na lodi (TV seriál)
La energía que mueve el mundo (S03E09)
Quién es quién (S03E08)
La boda (S03E07)
další epizody (10)
2011 Na lodi (TV seriál)
Lži a kabaret (S02E13)
Zrcadlení (S02E12)
Jeden duchařský (S02E11)
další epizody (26)
2009 Niňos Ricos, Pobres Padres (TV seriál)
2008 Doña Bárbara (TV seriál)
Sin Senos No Hay Paraíso (TV seriál)
2007 Tiempo final (TV seriál)
2006 Amores de mercado (TV seriál)
2005 Decisiones (TV seriál)
Tormenta, La (TV seriál)
2004 Te voy a enseñar a querer (TV seriál)
2003 Plameny vášně (TV seriál)
2001 Amantes del desierto (TV seriál)
1997 Dos mujeres (TV seriál)
Yo amo a Paquita Gallego (TV seriál)
1995 María Bonita (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace