foto

Theodore J. Flicker

  • nar. 6.6.1930
    Freehold Borough, New Jersey, USA
  • zem. 12.9.2014 (84 let)
    Sante Fe, New Mexico, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

1978 Poslední správný chlap (TV film)
1977 Just a Little Inconvenience (TV film)
1970 Up in the Cellar
1967 Prezidentův psychiatr
1966 Elvis Presley: Těžké se rozhodnout
1964 Troublemaker, The

TV seriály

1975 Barney Miller (TV seriál)
1972 Banacek (TV seriál)
Banyon (TV seriál)
V ulicích San Francisca (TV seriál)
1971 Nichols (TV seriál)
1970 Night Gallery (TV seriál) - scénář, původní scénář
1968 The Mod Squad (TV seriál)

Režijní filmografie

Filmy

1980 Soggy Bottom, U.S.A.
Where the Ladies Go (TV film)
1978 Jacob Two-Two Meets the Hooded Fang
Poslední správný chlap (TV film)
1977 Just a Little Inconvenience (TV film)
1973 Guess Who's Been Sleeping in My Bed? (TV film)
1972 Playmates (TV film)
1970 Up in the Cellar
1967 Prezidentův psychiatr
1964 Troublemaker, The

TV seriály

1975 Barney Miller (TV seriál)
1973 Here We Go Again (TV seriál)
1972 Banacek (TV seriál)
Banyon (TV seriál)
V ulicích San Francisca (TV seriál)
1970 Night Gallery (TV seriál)
1965 I Dream of Jeannie (TV seriál)
What House Across the Street? (S01E14)
1964 The Man from U.N.C.L.E. (TV seriál)
1961 The Dick Van Dyke Show (TV seriál)
1960 The Andy Griffith Show (TV seriál)

Herecká filmografie

Filmy

1978 Poslední správný chlap (TV film)
1977 Just a Little Inconvenience (TV film)
1971 Christian Licorice Store, The
1970 Up in the Cellar
1967 Prezidentův psychiatr
1964 Troublemaker, The

TV seriály

1972 Banacek (TV seriál)
Banyon (TV seriál)
1970 Night Gallery (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky