foto

Christoph Hagen Dittmann

  • nar. 1965
    Brémy, Bremen, Západní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Inga Lindström: Rodinná pouta (TV film)
2012 Dora Heldt: Kein Wort zu Papa (TV film)
2010 Cesta do Sudánu (TV film)
2009 Dora Heldt: Urlaub mit Papa (TV film)
John Rabe - Ctihodný občan Třetí Říše
2008 Der Sushi Baron - Dicke Freunde in Tokio (TV film)
Zwillingsküsse schmecken besser (TV film)
2006 Hui Buh - Zámecké strašidlo
Stará láska nerezaví (TV film)
2005 Tsunami (TV film)
2004 Tvýma očima (TV film)
2002 Detective Lovelorn und die Rache des Pharao
Duo - Tod am Strand, Das (TV film)
Koks oder nie
Mit dem Rücken zur Wand (TV film)
Místo činu: Lastrumský případ (TV film)
Santa Claudia (TV film)
Šťastná nehoda (TV film)
2001 Jenseits (TV film)
Krysy (TV film)
Místo činu: Brémy - Zběsilost (TV film)
Stahlnetz - Das gläserne Paradies (TV film)
Zwei Engel auf Streife (TV film)
2000 Anatomie
Krvavé prázdniny
1999 Barschel
1998 Bonnie vs Clyde
Milostné scény z planety Země

TV seriály

2018 Nord Nord Mord (TV seriál)
Sievers und die Frau im Zug (E09)
2017 Alles Klara (TV seriál)
UFOs über dem Harz (S03E16)
Mehr Sterne als am Himmel (S03E15)
Mord im Spukschloss (S03E14)
další epizody (8)
2016 Alles Klara (TV seriál)
König der Gartenzwerge (S03E08)
Adalmars Fluch (S03E07)
Der dritte Mann (S03E06)
další epizody (8)
2014 Alles Klara (TV seriál)
Der letzte Stempel (S02E16)
Letzte Ruhe Lotussitz (S02E15)
Wikinger und Indianer (S02E14)
další epizody (5)
2013 Hammer & Sichl (TV seriál)
Kripo Holstein - Mord und Meer (TV seriál)
Alles Klara (TV seriál)
Der allerletzte Gast (S02E11)
Der Brockengeist (S02E10)
Das Opfer vom Regenstein (S02E09)
další epizody (11)
2012 Alles Klara (TV seriál)
BioTot (S01E16)
Tod in Lilliput (S01E15)
Die falsche Braut (S01E14)
další epizody (16)
2008 Deník doktorky (TV seriál)
Jsem tlustá? (S01E03)
2005 Donna Leonová (TV seriál)
Tajné kanály (E10)
2004 Big Ben (TV seriál)
Zázrak z Wemperdingu (S11E04)
2002 Berlín, Berlín (TV seriál)
Der Tod ist kein Beinbruch (TV seriál)
2001 Vyšetřovatel (TV seriál)
Zweikampf (S01E05)
Zwei Engel auf Streife (TV seriál)
1993 Její vrazi (TV seriál)
1988 Siebenstein (TV seriál)
1958 Stahlnetz (TV seriál)

Dokumentární

2005 Osvětim: nacisté a konečné řešení (TV seriál)
Rozkazy a iniciativy (E02)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky