foto

Gunnel Fred

  • nar. 29.8.1955 (65 let)
    Stockholm, Švédsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Slunovrat
2018 Dansa först
2013 Faro
2007 Letuška
2004 Sjätte juni
2003 Detaljer
Saraband (TV film)
1997 Cheek to Cheek (TV film)
Larmar och gör sig till (TV film)
1996 Enskilda samtal (TV film)
1995 30:e november
1994 Yrrol
1993 Domov snů
1992 Předtucha
1991 Med en helvetes kraft (TV film)
Underjordens hemlighet
1989 Dårfinkar & dönickar (TV film)
Otrokáři (TV film)
1988 Strul
1987 En film om kärlek
1986 Ester - om John Bauers hustru (TV film)
Femte generationen (TV film)
Fläskfarmen (TV film)
Kunglig toalette (TV film)
1984 Åke a jeho svět
1978 Mannen i skuggan
1977 Hemåt i natten
1976 Jack

TV seriály

2017 Gåsmamman (TV seriál)
Episode 8 (S03E08)
Episode 7 (S03E07)
Episode 6 (S03E06)
další epizody (8)
2015 Blå ögon (TV seriál)
En söndag i september (E10)
Jordskalvet (E07)
Most (TV seriál)
Epizoda 10 (S03E10)
Epizoda 8 (S03E08)
Epizoda 5 (S03E05)
další epizody (4)
2013 Den fördömde (TV seriál)
Fjärde fallet (S02E02)
Tredje fallet (S02E01)
2010 Den fördömde (TV seriál)
Episode 2 (S01E02)
Episode 1 (S01E01)
2008 Oskyldigt dömd (TV seriál)
2005 Saltön (TV seriál)
1999 En dag i taget (TV seriál)
1997 OP7 (TV seriál)
Persons parfymeri (TV seriál)
1994 Du bestämmer (TV seriál)
1993 Snoken (TV seriál)
1990 Destination Nordsjön (TV seriál)
S*M*A*S*H (TV seriál)
1989 Lorry (TV seriál)
1988 Kråsnålen (TV seriál)
1986 Prästkappan (TV seriál)
Sammansvärjningen (TV seriál)
1985 Vägen till Gyllenblå! (TV seriál)
1980 Sinkadus (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky