foto

Juha Rosma

  • nar. 30.4.1948 (71 let)
    Finsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1985 -30°C Aurinkoa etsimässä (studentský film)
1984 Puistatuksia
1982 Aidankaatajat eli heidän jälkeensä vedenpaisumus
1977 Zajícův rok

TV seriály

2014 Tellus (TV seriál)
Episode 4 (E04)
2008 Sitoutumisen alkeet (TV seriál)
Perhe vai perse (E03)
1988 Isku suoneen (TV seriál)
I-osa (E01)

Režijní filmografie

Filmy

2012 Stalkkeri (TV film)
2009 Levoton rauha (TV film)
1999 Vaarallinen kevät (TV film)
1996 Kaukana
1994 Rondaus
1993 Jänis (TV film)
1992 Kim byl Joe Luis?
1989 Pyörteissä (TV film)
1988 Hukassa
1986 Harmagedon - Erään maailman loppu
Huomenna
1984 Puistatuksia
1983 Jeesuksen pojat (TV film)
1982 Joulukuun lunta
1981 Katso ihmistä
Kello 13, joka torstai
1980 Do widzenia, op. 2
1979 1929

TV seriály

2014 Tehdas (TV seriál)
Ihmisiä hallayössä (S02E04)
Peli-ihmiset (S02E02)
2012 Tehdas (TV seriál)
Sukeltajat (S01E12)
Aikuiset ihmiset (S01E07)
Keinuttajat (S01E06)
další epizody (4)
2010 Uusi päivä (TV seriál)
2008 Sitoutumisen alkeet (TV seriál)
Heikkoja hetkiä (E04)
Perhe vai perse (E03)
Kaveripohjalta (E02)
další epizody (4)
2003 Tie Eedeniin (TV seriál)
2000 Mahtihäät (TV seriál)
1995 Kotikatu (TV seriál)
Onnellisia ihmisiä (TV seriál)
1991 Isänmaan kaikuja (TV seriál)
Kvartetti (TV seriál)

Dokumentární

1996 Miljoona askelta paratiisiin
1981 Per aspera
1979 Hold it! - elokuva lasten pahoinpitelystä

Divadelní záznam

2015 Maaseudun tulevaisuus (divadelní záznam)
2014 Luolasto (divadelní záznam)

Scenáristická filmografie

Filmy

2003 Äiti ja Seija (TV film)
1996 Kaukana
1993 Jänis (TV film)
1992 Kim byl Joe Luis?
1989 Pyörteissä (TV film)
1988 Hukassa
1986 Huomenna
1984 Puistatuksia
1981 Kello 13, joka torstai
1980 Do widzenia, op. 2
1979 1929
1977 Pakolaiset (TV film)

TV seriály

1991 Isänmaan kaikuja (TV seriál)
Kvartetti (TV seriál)

Dokumentární

1996 Miljoona askelta paratiisiin
1981 Per aspera
1979 Hold it! - elokuva lasten pahoinpitelystä

Producentská filmografie

Host

TV pořady

1983 Hyvät, Rumat & Rillumarei (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky