foto

Micuo Iwata

  • nar. 31.7.1967 (51 let)
    Tokorozawa, prefektura Saitama, Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 Kill la Kill: Sayonara wo mō ichido
2010 Jondemasu jo, Azazel-san.
2009 Šakugan no Šana S
2008 Gekidžóban Major: Júdžó no Winning Shot
Initial D: Extra Stage 2
2007 Bokusatsu tenshi Dokuro-chan Second
Gekidžóban Šakugan no Šana
Initial D: Battle Stage 2
Tokio Marble Chocolate
2006 Gekijōban dōbutsu no mori
Meitantei Conan: Tantei-tači no requiem
Paprika
Top o nerae! & Top o nerae 2! Gattai gekidžóban!!
2005 Nepos Napos
Sentó jósei šódžo tasukete! Mave-chan
2004 Angelique
Dead Leaves
Hikaru no go - Hokuto hai eno michi (TV film)
Stratos 4
Top o Nerae 2! Diebuster
2002 Angelique: Twin Collection
Initial D: Battle Stage
Kókó tekken den Tough: Round 1
Kókó tekken den Tough: Round 2
Kókó tekken den Tough: Round 3
Nurse Witch Komugi-čan Magikarte
Vandread: Gekitóhen
2001 Angelique: Seiči jori ai o komete
Initial D: Extra Stage
Initial D: Third Stage
Sekai meisaku gekidžó kankecu ban: Wataši no Ašinaga odži-san (TV film)
Time Stranger Kjóko: Chocola ni omakase!
Vandread: Taidóhen
2000 Angelique: Široi cubasa no memoire
1999 Melty Lancer
The Doraemons: Okaši na okaši na Okašinana?
1998 Eiga Beast Wars Second: Čó seimeitai Transformers – Lio Convoy kiki ippacu!
1996 Boku no Marie
1995 DNA2: Dokoka de nakušita aicu no aicu
Dókjúsei Climax
Golden Boy
Totsuzen! Neko no kuni banipal witt
1994 Dókjúsei
Dókjúsei: Nacu no owari ni
Dókjúsei: Nacu no owari ni
1993 Ošare kozó wa hanamaru
1992 Nozomi Witches
1991 Koko wa Green Wood
1990 Jagami-kun no katei no džidžó
Tengai makjó: Ziria Oboro hen
1989 Megazone 23 III
1988 Akira
1987 Ore wa otoko da! Kankecuhen
1986 Jikû no tabibito
Outlanders
1985 Kaguya-hime Tonde Hatsutaiken (TV film)
Urusei jacura 3: Remember My Love

TV seriály

2017 Cuki ga kirei (TV seriál)
Reikenzan: Eiči e no šikaku (TV seriál)
2016 Bakuon!! (TV seriál)
Dóbucu sentai džúódžá (TV seriál)
Nurse Witch Komugi-čan R (TV seriál)
Saiki Kusuo no Sainan (TV seriál)
Sakamoto desu ga? (TV seriál)
Sangacu no Lion (TV seriál)
Uchū Patrol Luluco (TV seriál)
2015 Dimension W (TV seriál)
Joru no Yatterman (TV seriál)
Nindža Slayer From Animation (TV seriál)
Onsen yōsei Hakone-chan (TV seriál)
World Trigger: Tōbōsha hen (TV seriál)
2014 Gugure! Kokkuri-san (TV seriál)
Initial D Final Stage (TV seriál)
Mahó šódžo taisen (TV seriál)
Ore, Twintails ni narimasu. (TV seriál)
World Trigger (TV seriál)
Širobako (TV seriál)
2013 Kill La Kill (TV seriál)
Meganebu! (TV seriál)
Ore no imóto ga konna ni kawaii wake ga nai. (TV seriál)
2012 Initial D Fifth Stage (TV seriál)
2011 Deadman Wonderland (TV seriál)
Dororon Enma-kun Meeramera (TV seriál)
Šakugan no Šana III: Final (TV seriál)
2010 Kešikasu-kun (TV seriál)
Ore no imōto ga konna ni kawaii wake ga nai (TV seriál)
Panty & Stocking with Garterbelt (TV seriál)
2009 Kúčú buranko (TV seriál)
Shangri-La (TV seriál)
Slap Up Party: Arad Senki (TV seriál)
2007 Gecumen to heiki Mina (TV seriál)
Hajate no gotoku! (TV seriál)
Koi suru tenši Angelique: Kagajaki no ašita (TV seriál)
Šakugan no Šana II: Second (TV seriál)
2006 Bakegyamon (TV seriál)
D.Gray-man (TV seriál)
Futari wa Precure: Splash Star (TV seriál)
Koi suru tenši Angelique: Kokoro no mezameru toki (TV seriál)
Pururun! Šizuku-čan (TV seriál)
2005 Bokusacu tenši Dokuro-čan (TV seriál)
Gun x Sword (TV seriál)
MAR Heaven (TV seriál)
Yūsha ō GaoGaiGar: Final Grand Glorious Gathering (TV seriál)
Šakugan no Šana (TV seriál)
2004 Beck (TV seriál)
Black Jack (TV seriál)
Hikari to mizu no Daphne (TV seriál)
Keroro gunsó (TV seriál)
Ninin ga šinobuden: The Nonsense kunoiči Fiction (TV seriál)
Sensei no odžikan: Doki doki school hours (TV seriál)
Transformers: Energon (TV seriál)
2003 Onegai Twins (TV seriál)
Stratos 4 (TV seriál)
2002 Digimon - hranice (TV seriál)
Onegai Teacher (TV seriál)
2001 Cyborg 009: The Cyborg Soldier (TV seriál)
Hikaru no go (TV seriál)
Project ARMS (TV seriál)
Vandread: The Second Stage (TV seriál)
Čikjú bóei kazoku (TV seriál)
Čičča na juki cukai Sugar (TV seriál)
2000 Brigadoon: Marin to Melan (TV seriál)
Inu Yasha (TV seriál)
Strange Dawn (TV seriál)
Vandread (TV seriál)
Šin megami tensei: Devil Children (TV seriál)
1999 Initial D: Second Stage (TV seriál)
One Piece (TV seriál)
Oručuban Ebiču (TV seriál)
Power Stone (TV seriál)
Tenši ni narumon! (TV seriál)
Toransufômâ: Bîsuto uôzu metarusu (TV seriál)
Wild Arms: Twilight Venom (TV seriál)
1998 DT Eightron (TV seriál)
Džikú tantei Genši-kun (TV seriál)
Initial D (TV seriál)
Mahó no stage Fancy Lala (TV seriál)
Á! Megami-sama! Čiččai tte koto wa benri da ne! (TV seriál)
1997 Júša ó GaoGaiGar (TV seriál)
1996 Detektiv Conan (TV seriál)
1994 DNA2: Dokoka de nakušita aicu no aicu (TV seriál)
1993 Musekinin kančó Tylor (TV seriál)
1990 Edokko Boy: Gatten Tasuke (TV seriál)
三丁目の夕日 (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace