foto

Ruth Farhi

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Ave Maria
2012 In Her Shoes
2011 BeDmeyi Yameha (TV film)
What's the 48?
2010 Ruth, Sof.
2005 Bleach
2003 Sima Vaknin Machshefa
2000 Kinu'ach
1997 Makom Tov
1994 Merhak, Ha-
1993 Schindlerův seznam

TV seriály

2001 Ha-Chaim Ze Lo Ha-Kol (TV seriál)
1998 Esrim plus (TV seriál)

Dokumentární

2017 In Our Hands: The Battle for Jerusalem

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace