foto

Čiezó Kataoka

  • nar. 30.3.1903
    Yabuzukahonmachi, Gunma Prefecture, Japonsko
  • zem. 3.3.1983 (79 let)
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1979 Válka samurajů
1978 Nihon no don: Kankecuhen
1976 Á, kacuben daišašin
1972 Džunko intai kinen eiga: Kantó hizakura ikka
1971 Hibotan bakuto: Džingi tóšimasu
1970 Sengo hiwa: Hóseki rjakudacu
1969 Showa zankyo-den: Hito-kiri karajishi
1966 13,000nin no yogishi
1965 Mijamoto Musaši: Ganrjúdžima no kettó
Óšóbu
1964 Dai satsujin
Džigoku meirei
Gokinzó jaburi
1963 Džúsannin no šikaku
Gjangu čúšingura
Gonin no abaremono
Hasshu yukyoden - otoko no sakazuki
Hengen murasaki zukin
Seizoroi Tókaidó
1962 Džigoku no sabaki wa ore ga suru
Hana to jató no mure
Obozu tengu
Obózu tengu
Sakura hangan
Seizoroi kanhaššú
Taiheijó no G-men
Tenka no goiken ban
Uragiri mono wa jigoku daze
Uragirimono wa džigoku da ze
1961 Amazon mušuku: Seiki no daimaó
Boku wa jigoku no tehinshi da
Hajabusa daimjó
Himaraja mušuku: Šinzó jaburi no jaródomo
Išin no kagaribi
Ore ga džigoku no tedžinaši da
Restoration Fire
Saikoro bugjó
1960 Edo no asakaze
Gozondži irezumi hangan
Hanšiči torimonočó: Miccu no nazo
Jóto monogatari: Hana no Jošiwara hjakuningiri
Mito kómon
Nanatsu no kao no otoko daze
Nihacume wa džigokuiki daze
Ninkjó Nakasendó
Sórecu šinsengumi: Bakumacu no dóran
Tarao Bannai: Nanacu no kao no otoko da ze
Yoto monogatari
1959 Chiyari muso
Daibosacu tóge: Kankecuhen
Doto no taiketsu
Džigoku no soko made cukiau ze
Edokko hangan to furisode kozó
Kettó suikoden: Dotó no taikecu
Muhógai no jaródomo
Ojakuša bunšiči torimonoreki: Kumonosu jašiki
Tacumaki bugjó
Óoka seidan: Čidori no inró
Čúšingura: óka no maki, kikka no maki
1958 Daibosacu tóge: Dainibu
Hatamoto taikucu otoko
Hi no tama bugjó
Jacu no hadžiki wa džigoku daze
Kunisada Čúdži
Murasaki zukin
Naohači kodomo tabi
Ninkjó tókaidó
Obuzo tengu
Tarao Bannai: Džúsan no maó
Šinsengumi
1957 Hajabusa bugjó
Kaizoku bugjó
Mito kómon
Ninkjó šimizu minato
Průsmyk Daibosacu
Sasaki Kódžiró: Kóhen
Sasaki Kódžiró: Zenpen
Surónin čúja
1956 Akó róši: Ten no maki – Či no maki
Gjakušú gokumon toride
Jaródomo: Omote e deru
Jóda no maden
Kengó nitórjú
Kjófu no kúčú sacudžin
Kuroda sódó
Micukubitó
Nagadosu bugjó
Soga kjódai: Fudži no jašú
Tarao Bannai: Senricu no nanakamen
Umi no hjakumangoku
1955 Aradžiši hangan
Hajabuki no maó
Hirjú musó
Jatarógasa
Kenka bugjó
Seirjúgai no musume
Tarao bannai: Hajabusa no maó
Čijari Fudži
1954 Akuma ga kitarite fue o fuku
Inugamike no nazo: Akuma wa odoru
Ippon-gatana dohyô iri
Kjokubadan no maó
Nangoku taiheiki: Zenpen
Naruto hičó: Kóhen
Obózu tengu: Kóhen
Obózu tengu: Zenpen
Zoku Nangoku taiheiki: Sacunan no araši
Čizakura hangan
Šinsengumi oni taičó
1953 Daibosacu Tóge Dainibu: Mibu to Šimabara no maki – Miwa kamisugi no maki
Daibosacu tóge: Daisanbu – Rjúdžin no maki, Ai no jama no maki
Daibosacu tóge: Kógen ittórjú
Džinsei gekidžó: Dainibu
Katame no maó
Kenkagasa
Ničirin
Onifuse kaidó
Onna kandža hibun: Akóróši
1952 Akódžó
Ankokugai no oni
Džinsei gekidžó: Daiičibu
Hadaka daimjó: Kóhen
Júmingai no jašú
Zoku Akódžó
Šinsengumi: Ikeda Jasódó, Maken ranbu
Šinsengumi: Kjóraku fu'un no maki
1951 Gókai sannin otoko
Jacu hakamura
1950 Nippon G Men: Nansenzaki no kettó
Ore wa jódžinbó
Sengoku matoi
1949 Bjakko
Gokumondžima
1948 Koku'un kaidó
Nidžúiči no šimon
Nippon G-men
Ošidorigasa
Sandžúsan no ašiato
1947 Sanbon jubi no otoko
1946 Nanacu no kao
Okagura kjódai
1945 Tókai suikoden
1944 Dohyosai
1943 Kettó hannjazaka
Nitórjú kaigen
1942 Doku ganrjú Masamune
Išin no kjoku
Mijamoto Musaši: Ičidžódži kettó
1940 Fūnji Nobunaga (Oda Nobunaga)
Mijamoto Musaši: Daiičibu – Kusawake no hitobito
Mijamoto Musaši: Dainibu – Eitacu no mon
Mijamoto Musaši: Daisanbu – Kenšin ičiro
Musashi Miyamoto bangaichi
1939 Ošidori utagassen
Shunjō ittōryū
Šimizu minato
1938 Jadžikita dóčúki
Muhómono Ginpei
Čúšingura: Ten no maki
Čúšingura: Či no maki
1937 Jiraiya (Ninjutsu sanyōden)
Kógen no tamašii
1936 Akanishi Kakita
1935 Sengoku kitan: Kimagure kaja
Tone no kawagiri
1934 Furyû katsujinken
Fú'un: Kóhen
Musashi Miyamoto zoku
Naohači kodomo tabi
Tenho čúšingura
1933 Fú'un: Zenpen
Hotta Hajato
Kunisada Čúdži: Hareru akagi no maki
Kunisada Čúdži: Ruró tenpen no maki
Kunisada Čúdži: Tabi to kokjó no maki
Mikazuki sasahogiri
1932 Džitai no kjódži
Jatarógasa: Doppo no maki
Jatarógasa: Kjorai no maki
Kokushi muso
Tabi wa aozora
1931 Banba no Čútaró: Mabuta no haha
Genroku džúsannen
Ippongatana dohjó iri
Otokodate bajari
1930 Iššin Tasuke
Kaigjaku sanróši
Uzušio
1929 Ehon muša šugjó
Korošita hito
Mekuragumo
Ošidori tabi nikki
Sóma daisaku (zenpen)
Zoku Banka džigoku: Dainihen
Zoku Banka džigoku: Kankecuhen
1928 Gendži kozó
Hóró zanmai
Tenka taiheiki
Zoku Banka jigoku: Dai ippen
Čúkon girecu: džicuroku čúšingura
Širogane Nekozaemon
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace