foto

Iemasa Kajumi

  • nar. 31.10.1932 (86 let)
    Tokio, Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2010 Darker than Black: Kuro no keiyakusha - Gaiden
One Piece Film: Strong World - Episode 0
2009 Eiga Layton kjódžu to eien no utahime
Ostrov zapomnění
2008 Darker Than Black: Kuro no keiyakusha - Sakura no hana no mankai no shita
2007 One Piece: Episode of Alabaster – Sabaku no ódžo to kaizokutači
2005 Saišú heiki kanodžo: Another love song
2003 RahXephon: Tagen hensókjoku
1995 Ghost in the Shell
Hikjó tanken Fam & Ihrlie
1994 Sangokuši daisanbu: Haruka naru taiči
Uchū no kishi Tekkaman Blade II
1993 Battle Spirits: Rjúko no ken (TV film)
Dragon Ball Z: Moecukiro!! Nessen, ressen, čógekisen
1992 Giant Robo The Animation: Čikjú ga seiši suru hi
Sangokuši daiičibu: Eijútači no joake
1989 City Hunter: Ai to šukumei no Magnum
Crusher Joe
Legend of Lemnear: Kjokuguro no cubasa Valkisas
Midnight Eye Gokú
1988 Dragon's Heaven (TV film)
Ginga eijú densecu
Saint seija: Kamigami no acuki tatakai
1987 Manie-Manie: Meikyū monogatari
1985 Area 88
Božský meč
1984 Mirai šónen Conan: Tokubecu hen – Kjodaiki Gigant no fukkacu
Naušika z Větrného údolí
1983 Crusher Joe
1982 1000 nen džoó
1979 Mirai šónen Conan
1978 Hjakumannen čikjú no tabi: Bander Book (TV film)
1973 Kója no šónen Isamu
1971 Ninpú Kamui gaiden: Cukihigai no maki

TV seriály

2014 Wizard Barristers: Benmaši Cecil (TV seriál)
2013 Gundam Build Fighters (TV seriál)
2011 Dororon Enma-kun Meeramera (TV seriál)
Wolverine (TV seriál)
2009 Fullmetal Alchemist: Bratrství (TV seriál)
Šin Mazinger šógeki! Z-Hen (TV seriál)
2008 Allison to Lillia (TV seriál)
Golgo 13 (TV seriál)
Kurenai (TV seriál)
2007 Darker than Black: Kuro no keijakuša (TV seriál)
GR -Giant Robo- (TV seriál)
2006 Bartender (TV seriál)
Pokémon: Diamant a perla (TV seriál)
2005 Cluster Edge (TV seriál)
Glass no kamen (TV seriál)
IGPX: Immortal Grand Prix (TV seriál)
2004 Monster (TV seriál)
2003 Chrno Crusade (TV seriál)
Gungrave (TV seriál)
Kjógoku Nacuhiko: Kósecu hjaku monogatari (TV seriál)
Kondžiki no Gash Bell!! (TV seriál)
Zoids Fuzors (TV seriál)
2002 Petite pri Júši (TV seriál)
RahXephon (TV seriál)
Rockman.EXE (TV seriál)
2001 Vandread: The Second Stage (TV seriál)
1999 One Piece (TV seriál)
Zoids (TV seriál)
1998 Master Keaton (TV seriál)
1996 Detektiv Conan (TV seriál)
1978 Mirai šónen Conan (TV seriál)
Takaradžima (TV seriál)
1977 Lupin Sansei (1977) (TV seriál)
1975 Flanders no inu (TV seriál)
1973 Šinzó ningen Casshern (TV seriál)
1971 Lupin sansei (TV seriál)
1969 Kaitei šónen Marine (TV seriál)
1965 Učú Ace (TV seriál)
1964 Zerosen Hajato (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace