foto

Kari Sorvali

  • nar. 26.11.1951 (69 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2013 Index lásky
2012 Onni
2010 Bosanska kahva
Täällä Pohjantähden alla II
2008 Jungle of Dreams (TV film)
2000 Apinajuttu
Pelon maantiede
1999 Vaarallinen kevät (TV film)
1997 Eläinten päivä (TV film)
Juhannustarinoita
Lahja (TV film)
Vääpeli Körmy ja kahtesti laukeava
1996 Murhataanpa Bobrikov (TV film)
1993 Kertomuksia kaatopaikalta (TV film)
Virtaset ja Kekkonen
1992 Yötuuli (TV film)
1991 Kuutamosonaatti 2: Kadunlakaisijat
Suklaasydän (TV film)
1990 Ameriikan raitti
1989 Zimní válka
1988 Den matek 2
Pohjanmaa
1987 Kystä kyllä - joululahja (TV film)
Lain ulkopuolella
1986 Veronika (TV film)
1985 Oven ulkopuolella (TV film)
1983 250 grammaa - radioaktiivinen testamentti
Zločin a trest
1979 Pietarin miilu (TV film)
1978 Päivä ennen (TV film)
Runoilija ja muusa
1977 16. kevät! (TV film)
Teatterituokio: Onni (TV film)
1976 Moony (studentský film)

TV seriály

2018 Keisari Aarnio (TV seriál)
Episode 4 (E04)
Episode 3 (E03)
2017 Syke (TV seriál)
Kunnes toisin todistetaan (S04E04)
2013 Sata lasissa (TV seriál)
Koit pärjäil (E04)
Hauskan kautta mennään (E03)
Nyt pannaan haiseen (E02)
2011 Helppo elämä (TV seriál)
Helppoa elämää (S03E08)
Epäluulon alkeet (S03E07)
Kevyet mullat (S03E06)
další epizody (8)
2010 Helppo elämä (TV seriál)
Perhe (S02E03)
Pelko (S02E02)
Oikeus ja kohtuus (S02E01)
2009 Helppo elämä (TV seriál)
Ystävyys, yhteistyö, avunanto (S01E12)
Vapaus (S01E09)
Itsenäisiä päätöksiä (S01E06)
další epizody (5)
Jälkilämpö (TV seriál)
2007 Poikkeustila (TV seriál)
2004 Käenpesä (TV seriál)
2003 Tie Eedeniin (TV seriál)
2002 Paholaisen tytär (TV seriál)
Sänky (TV seriál)
Tummien vesien tulkit (TV seriál)
2001 Musta sukka (TV seriál)
Peräkamaripojat (TV seriál)
Vilpittömästi sinun (E06)
Rakastukoon ken voi (E05)
Rakasta, kärsi ja uhkaile (E04)
další epizody (6)
Siperian Nero! (TV seriál)
Lumisademies (E23)
Etsin kunnes löydän sun (E17)
Se löytyy (E10)
2000 Raid (TV seriál)
Episode 11 (E11)
Episode 10 (E10)
Episode 9 (E09)
další epizody (7)
Siperian Nero! (TV seriál)
Lapset ensin (E06)
1999 Elina, mitä mä teen? (TV seriál)
Kaverille ei jätetä (TV seriál)
1998 Ansa ja Oiva (TV seriál)
Rakkauden tanssi (TV seriál)
Sydänten akatemia (TV seriál)
Tähtitehdas (TV seriál)
1997 Kuusikko ja kuoleman varjot (TV seriál)
Koira haudattuna (E06)
Liian kovaa peliä (E05)
Kaappaajat (E03)
další epizody (5)
Ota ja omista (TV seriál)
Ala-arvoinen käytöksessä (E17)
Kovaa maata (TV seriál)
Ratkaisut (S02E01)
1996 Sergein totuus (TV seriál)
1995 Fallesmannin Arvo ja minä (TV seriál)
Kirkkomatka (E12)
Amerikankelkka (E11)
Arvon ja Sakarin rahapaja (E10)
další epizody (10)
1994 Kiinnisidottu (TV seriál)
Kultainen salama (TV seriál)
Kaahariauto 1/2 (E03)
Miljoonakeikka 2/2 (E02)
Miljoonakeikka 1/2 (E01)
Love Story (TV seriál)
Viimeiset siemenperunat (TV seriál)
Voitto ja tappio (E06)
Lainaa viipymättä (E05)
Pankkikeikka (E04)
1993 Joulukalenteri (TV seriál)
Viimeiset siemenperunat (TV seriál)
Hiomaton timantti (E03)
Iskujoukko (E02)
Selvää pässinlihaa (E01)
1992 Elämästä selviää hengissä (TV seriál)
1991 Matkalaukkukostaja (TV seriál)
Pakanamaan kartta (TV seriál)
Live (E06)
Stand By (E05)
Rewind (E03)
další epizody (4)
Tiina (TV seriál)
Episode 2 (E02)
1990 Lentsu (TV seriál)
Ruusun aika (TV seriál)
1989 Herran kukkarossa (TV seriál)
Talvisota (TV seriál)
1988 Dunckerin kersantti (TV seriál)
1984 Kivisydän (TV seriál)
Niilin lähteet (TV seriál)
Robotti von Rosenbergin tutkimukset (TV seriál)

Host

TV pořady

1998 Konstan koukkuja (TV pořad)
1981 Hukkaputki (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky