foto

Tiina Weckström

  • nar. 1.8.1956 (63 let)
    Helsinki, Finsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Láska a hněv
2015 Porodní bába
2014 Korso
2013 Kalervo Palsa ja kuriton käsi
2012 Ella a její kamarádi
2011 Hella W
2009 Kukkulan Kuningas (TV film)
2007 Práce pro chlapa
2005 Piilopaikka kahdelle (TV film)
1998 Minäkin rakastan sinua (TV film)
Polykačka ohně
1993 Mahagonnyn kaupungin nousu ja tuho (TV film)
Niin korkea taivas (TV film)
1983 Juhannustanssit (TV film)
Zoja (TV film)
1981 Hullu kesä
1977 Laululintunen (TV film)

TV seriály

2016 Joulukalenteri: Jäätävä seikkailu (TV seriál)
2015 Joulukalenteri: Kadonneiden lahjojen tapaus (TV seriál)
2014 Joulukalenteri: Porokuiskaajan arvoitus (TV seriál)
Mustat lesket (TV seriál)
Mikäs pahan tappaisi (S01E09)
Kaksoiselämää (S01E08)
Pahaa hyvää (S01E06)
další epizody (5)
2009 Lopun alku (TV seriál)
Episode 2 (E02)
Episode 1 (E01)
Uutishuone (TV seriál)
Njet, njet (E11)
Syksyn sävel (E10)
Rokkibeibi (E07)
další epizody (6)
2008 Kaiken tämän takana (TV seriál)
Nuoruuden ikuinen lähde (E03)
Pinja Ripusuo (E02)
Jari Wahlsten (E01)
2004 Nollatoleranssi (TV seriál)
Episode 3 (E03)
Episode 2 (E02)
Episode 1 (E01)
2003 Vaarallista kokea (TV seriál)
2001 Korkeajännitystä - eli sähköä kotiinkuljetettuna (TV seriál)
2000 Ota mut kyytiin (TV seriál)
Pesärikko (TV seriál)
Merkki päällä (E03)
Kotipesä (E02)
Viistotaival (E01)
1999 Jatkoaika (TV seriál)
1998 Lääkärit tulessa (TV seriál)
1997 Tumma ja hehkuva veri (TV seriál)
1996 Elämän suola (TV seriál)
1991 Kvartetti (TV seriál)
1990 Lottovoittajien maa (TV seriál)
1989 Saastamoisen poika (TV seriál)
1988 Eloa kuin paratiisissa (TV seriál)
1987 Kotirappu (TV seriál)
Kevättalkoot (E05)
1986 Sisko ja sen veli (TV seriál)
Mannermaisia tuulahduksia (E02)
1984 Hesse 120462/1100V (TV seriál)
1977 Yritetään yhdessä (TV seriál)

Dokumentární

2013 Mesenaatti

Host

TV pořady

2015 Jussi Gaala 2015 (TV pořad)
2003 Voimala (TV pořad)
2002 Runoraati (TV pořad)
1990 Teijan keittiössä (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky