foto

Perttu Pesä

  • nar. 30.7.1968 (52 let)
    Oulu, Finsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Drsný život Juice Leskinena
2013 Vuonna 85
2012 Taistelu Näsilinnasta 1918
2003 Kohtalon kirja (studentský film)
1997 Adalminan helmi (TV film)
1995 Lipton Cockton in the Shadows of Sodoma
1994 Onnenpeliä (TV film)
1987 Ja poika vaikenee (TV film)
1980 Lumiakka (TV film)
1978 Miten meitä on opetettu mielistelemään (TV film)

TV seriály

2015 Pintaa syvemmältä (TV seriál)
Episode 4 (E04)
Episode 3 (E03)
Episode 2 (E02)
2013 Sata lasissa (TV seriál)
Hauskan kautta mennään (E03)
Nyt pannaan haiseen (E02)
Arvioikka poja (E01)
2008 Suomi vuonna 2030 (TV seriál)
Juuret (E08)
Yhteenotto (E07)
Yhtä perhettä (E06)
další epizody (8)
2000 Jäähyväiset ilman kyyneleitä (TV seriál)
1999 Enon varjo (TV seriál)
Kuolet vain kahdesti (E06)
Kohtalon kortti (E05)
Tappajain jäljillä (E04)
další epizody (5)
Hovimäki (TV seriál)
Trasselirakastaja (TV seriál)
1997 Ota ja omista (TV seriál)
Uskon asia (E28)
1995 Kotikatu (TV seriál)
1993 Puhtaat valkeat lakanat (TV seriál)
1977 Yritetään yhdessä (TV seriál)

Dokumentární

2016 See You Some Bloody Day - a.z.
2010 Seksin ABC - Tohtori Zukovskin salaiset kansiot (TV seriál)

Host

TV pořady

2003 Harakanpesä (TV pořad)
1999 Haluatko miljonääriksi? (TV pořad)
1998 Thilia Thalia (TV pořad)
1991 Palikkatesti (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky