foto

Alan David Lee

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2003 Temptation (TV film)
2000 Risk
1996 Krakatice (TV film)
1995 Sahara (TV film)
1994 Police Rescue
1993 Desperate Journey: The Allison Wilcox Story (TV film)
1992 U Frankieho (TV film)
1991 Deadly
1988 Alterations (TV film)
1987 Twelfth Night

TV seriály

2006 H2O: Stačí přidat vodu (TV seriál)
1988 Joe Wilson (TV seriál)
1985 Possession (TV seriál)
1984 Cowra Breakout, The (TV seriál)
1979 Patrol Boat (TV seriál)
Prisoner (TV seriál)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace