foto

Kevin Interdonato

  • nar. 5.4.1979 (40 let)
    Howell, New Jersey, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 The Sons of Summer
2018 Boccamazzo Construction - We Build Walls!
Dirty Dead Con Men
2017 Bad Frank
Cradle Swapping (TV film)
2016 Flight 192
2015 An Act of War
Wingman Inc.
2014 Gods, The
2013 Blue Collar Boys
2012 Dangerous Place, A
2008 City Is Mine, The
Leeds Point

TV seriály

2018 Pose (TV seriál)
Access (S01E02)
2016 Křižovatka smrti (TV seriál)
O Hostage! My Hostage! (E11)
2015 Vražedná práva (TV seriál)
Meet Bonnie (S02E05)
2012 Geo's Pizza (TV seriál)
2011 Kriminálka New York (TV seriál)
Vigilante (S07E15)
2002 Rodina Sopránů (TV seriál)
Elois (S04E12)
Volání o pomoc (S04E11)
1990 Právo a pořádek (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Filmy

2018 Dirty Dead Con Men
2017 Bad Frank

Producentská filmografie

Filmy

2018 Dirty Dead Con Men
2017 Bad Frank

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace