foto

Markus Meyer

  • nar. 11.5.1971 (49 let)
    Cloppenburg, Dolní Sasko, Západní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2013 Zázrak
2007 Capri You Love?
Nur ein kleines bisschen schwanger (TV film)
2006 Karo a Pán Bůh
2005 Prinz und Paparazzi (TV film)
2003 Hamlet_X
Vier Küsse und eine E-Mail (TV film)
2001 Richard II. (TV film)
Sladké překvapení (TV film)

TV seriály

2010 Soko Vídeň (TV seriál)
Entgleist (S06E12)
2009 Kobra 11 (TV seriál)
Sebevražedné komando (S13E12)
2008 Inga Lindström (TV seriál)
Léto v Norrsundě (E25)
2001 Specialisté na vraždy (TV seriál)
Jako Fénix (S03E05)

Divadelní záznam

2020 Festspiel der deutschen Sprache 2020: Friedrich Schiller - Kabale und Liebe (divadelní záznam)
2003 Leonce und Lena (divadelní záznam)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky