foto

Harvey Miller

  • nar. 15.6.1935
    Los Angeles, California, USA
  • zem. 8.1.1999 (63 let)
    Los Angeles, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Scenáristická filmografie

Filmy

1996 Odejít jako vrah
1985 Doktorem proti své vůli
1984 Velký závod 2
1982 Jekyll a Hyde: Totální proměna
1980 Vojín Benjaminová

TV seriály

1981 Private Benjamin (TV seriál)
1976 Sirota's Court (TV seriál)
1972 Anna and the King (TV seriál)
The Bob Newhart Show (TV seriál)
1970 Barefoot in the Park (TV seriál)
The Odd Couple (TV seriál)
1969 Love, American Style (TV seriál)
1968 The Ghost & Mrs. Muir (TV seriál)
1967 Accidental Family (TV seriál)
The Mothers-In-Law (TV seriál)
1966 That Girl (TV seriál)
1964 Gomer Pyle, U.S.M.C. (TV seriál)
1948 Studio One (TV seriál)

Režijní filmografie

Filmy

1996 Odejít jako vrah
1985 Doktorem proti své vůli

TV seriály

1993 A League of Their Own (TV seriál)
1978 Taxi (TV seriál)
1974 Rhoda (TV seriál)
1970 The Odd Couple (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace