foto

Raúl Esparza

  • nar. 24.10.1970 (47 let)
    Wilmington, Delaware, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Ferdinand
2016 Custody
2011 Georgetown (TV film)
G.W.B.
Martha Marcy May Marlene
2010 Vem si mou duši
2006 Dokažte mi vinu

TV seriály

2017 BoJack Horseman (TV seriál)
Ruthie (S04E09)
The Judge (S04E08)
Commence Fracking (S04E04)
další epizody (4)
Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Something Happened (S19E07)
Unintended Consequences (S19E06)
Complicated (S19E05)
další epizody (7)
2016 BoJack Horseman (TV seriál)
That Went Well (S03E12)
It's You (S03E10)
Love And/Or Marriage (S03E05)
2015 Hannibal (TV seriál)
The Wrath of the Lamb (S03E13)
The Number of the Beast Is 666 (S03E12)
The Great Red Dragon (S03E08)
další epizody (4)
2014 Hannibal (TV seriál)
Yakimono (S02E07)
Futamono (S02E06)
Mukozuke (S02E05)
další epizody (6)
2013 Hannibal (TV seriál)
Rôti (S01E11)
Entrée (S01E06)
2012 666 Park Avenue (TV seriál)
2011 Muž s posláním (TV seriál)
2007 Řekni, kdo tě zabil (TV seriál)
Hořké sladkosti (S01E08)
Sranda jako na pohřbu (S01E03)
2005 Medium (TV seriál)
2001 Zákon a pořádek: Zločinné úmysly (TV seriál)
1996 Všichni starostovi muži (TV seriál)
1990 Právo a pořádek (TV seriál)

Dokumentární

2012 The 66th Annual Tony Awards (TV film)
2007 ShowBusiness: The Road to Broadway

TV pořady

2009 The 63rd Annual Tony Awards (TV pořad)
2004 Macy's Thanksgiving Day Parade (TV pořad)
1996 Show Rosie O'Donnellové (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace