foto

Heinrich von Kleist

  • nar. 18.10.1777
    Frankfurt an der Oder, Braniborsko, Svatá říše římská
  • zem. 21.11.1811 (34 let)
    Wannsee, Berlín, Prusko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Spisovatelská filmografie

Filmy

2013 Michael Kohlhaas - povídka
2008 Il seme della discordia - povídka
1999 Jack Bull (TV film) - povídka
1995 Anekdote aus dem letzten preußischen Kriege - povídka
Ein Traum, was sonst (divadelní záznam) - kniha
1991 Der zerbrochne Krug (TV film) - kniha
1989 Marquise von O. 'vom Süden in den Norden verlegt', Die (divadelní záznam) - kniha
1988 Europa und der zweite Apfel (TV film) - povídka
1984 Un amour interdit - povídka
1981 Ragtime - povídka
1976 Markýza z O… - povídka
1975 Erdbeben in Chili (TV film) - povídka
1973 Die Gräfin von Rathenow (TV film) - povídka
1970 San Domingo - povídka
1969 Michael Kohlhaas - Der Rebell - kniha
1967 Findling, Der (TV film) - kniha
1959 Marquise d'O, La (TV film) - povídka
1937 Michael Kohlhaas - kniha

Scenáristická filmografie

Filmy

2004 Käthchens Traum (TV film) - divadelní hra
2003 Der zerbrochene Krug (TV film) - divadelní hra
1998 Katynka z Heilbronnu neboli Zkouška ohněm (divadelní záznam) - divadelní hra
1997 Princ Homburg - divadelní hra
1995 Der zerbrochene Krug (TV film) - divadelní hra
1994 Prinz von Homburg, Der (TV film) - divadelní hra
1990 Der zerbrochene Krug (TV film) - divadelní hra
1989 Prinz Friedrich von Homburg (TV film) - divadelní hra
1988 Katarínka z Heilbronnu (divadelní záznam) - divadelní hra
1987 Penthesilea - divadelní hra
1984 Der zerbrochene Krug (TV film) - divadelní hra
1983 Il principe di Homburg - divadelní hra
1981 Käthchen von Heilbronn oder: Die Feuerprobe, Das (TV film) - divadelní hra
1980 Catherine de Heilbronn (TV film) - divadelní hra
1978 Amphitryon (divadelní záznam) - divadelní hra
1977 Rikottu ruukku (TV film) - divadelní hra
1974 Zerbrochene Krug, Der (TV film) - divadelní hra
1973 Prinz Friedrich von Homburg (TV film) - divadelní hra
1969 Jungfer, Sie gefällt mir - divadelní hra
1968 Käthchen von Heilbronn, Das (TV film) - divadelní hra
1967 Der zerbrochene Krug (TV film) - divadelní hra
1965 Der zerbrochene Krug (TV film) - divadelní hra
1961 Amphitryon (TV film) - divadelní hra
Prinz Friedrich von Homburg (TV film) - divadelní hra
1937 Der zerbrochene Krug - divadelní hra
1935 Bohové se baví - divadelní hra
Dieux s'amusent, Les - divadelní hra

TV seriály

1952 General Motors Presents (TV seriál) - divadelní hra

TV pořady

1971 Great Performances (TV pořad) - divadelní hra

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace