foto

Arja Nurmi

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Producentská filmografie

Filmy

1998 Kaikki hyvin (TV film)
Unelmat ja huokaukset (studentský film)
1995 13. kesä (studentský film)
1993 Mahagonnyn kaupungin nousu ja tuho (TV film)
1984 Viimeiset kiusaukset (TV film)
1977 Ratsumies (TV film)

TV seriály

1998 Halleluja (TV seriál)
Taivaan lahja (E05)
Elämän maku (E04)
Kadonnut nuoruus (E03)
další epizody (5)

Režijní filmografie

Filmy

1993 Ronja Ryövärintytär (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky