foto

Stanley Clarke

  • nar. 30.6.1951 (67 let)
    Filadelfie, Pennsylvania, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Skladatelská filmografie

Filmy

2016 Holičství 3: Nový sestřih
2013 The Best Man Holiday
2008 První neděle
V rytmu soulu
2006 Jako Mike 2
2005 Roll bounce
Země krvavého slunce
2003 To je vražda, napsala: Keltská hádanka (TV film)
2002 Bratrstvo černé pracky
Kurýr
Malý John (TV film)
Neporazitelný
Zlatá doba (TV film)
Červené kecky (TV film)
2001 To je vražda, napsala: Konečně na svobodě (TV film)
2000 Color of Friendship, The (TV film)
Romeo musí zemřít
The Loretta Claiborne Story (TV film)
1999 Podivné prázdniny (TV film)
Pokud věříš (TV film)
Rocky Marciano (TV film)
Svatebčané
1998 Život v deltě
1997 Bláznivé holky na lovu
Kuplíři
Podsvětí
V první linii (TV film)
1996 Cherokee Kid (TV film)
Eddie
The Road to Galveston (TV film)
1995 Holé lebky
Panter
1994 Cool Like That Christmas, A (TV film)
Malá velká liga
Raněná srdce
Tajný agent Royce (TV film)
1993 Poetic Justice
Relentless: Mind of a Killer (TV film)
Staří mládenci
Tina Turner
1992 Poslední koš : Příběh Hanka Gatherse (TV film)
Přepadení ve vzduchu
1991 Chladný jako led
Chlapci ze sousedství
Love Kills (TV film)
Prison Stories: Women on the Inside (TV film)
The Five Heartbeats
1990 Court-Martial of Jackie Robinson, The (TV film)
Jedna noc s vrahem (TV film)
Kid Who Loved Christmas, The (TV film)
Kniha lásky
Moe's World (TV film)
Ztracený případ (TV film)
1989 Na šikmé ploše (TV film)
Step

TV seriály

2006 Lincoln Heights (TV seriál)
2000 Soul Food (TV seriál)
Static Shock (TV seriál)
1990 Hull High (TV seriál)
Příběhy ze záhrobí (TV seriál)
Fitting Punishment (S02E12)
1989 Jestřáb (TV seriál)
1988 Knightwatch (TV seriál)
1986 Pee-wee's Playhouse (TV seriál)

Dokumentární

2019 Halston
2004 Meet Bob Shaye
1995 Show, The

Herecká filmografie

Filmy

2012 Legends of Bass

Dokumentární

2012 Return to Forever: Inside the Music
1991 Leyendas de la guitarra (TV film)

Host

TV pořady

2013 Grammy Awards 2013 (TV pořad)
2002 American Bandstand's 50th Anniversary Celebration (TV pořad)
1989 The Arsenio Hall Show (TV pořad)
1985 American Bandstand's 33 1/3 Celebration (TV pořad)
1980 Solid Gold (TV pořad)
1977 Pori Jazz 77 (TV pořad)
1972 The Midnight Special (TV pořad)
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace